horoszkóp

Hamis Jolie magzatának ultrahangképe

MTI
MTI
2006.01.27. 16:15
Hamisítványnak mondja Brad Pitt szóvivője azt az ultrahang-felvételt, amelyért több mint 700 ezer forintnak megfelelő összeget fizetett egy internetes kaszinó.

A felvétel - az eladó állítása szerint - a színészpár, Angelina Jolie és Brad Pitt 4-5 hónapos magzatáról készült. Eladója először az eBay internetes árverési házon keresztül próbálta értékesíteni, de a vállalat egy idő után levette honlapjáról, mert úgy találta, hogy "sérti a hírességektől származó tárgyak kezelésének vállalati politikáját".

A GoldenPalace.com online kaszinó kapcsolatba lépett az eladóval, és megvette a felvételt. Pitt szóvivője ezek után nyilatkozott. Mint mondta, alaposan tanulmányozta az ultrahangképet, és teljes bizonysággal állíthatja, hogy nem a sztárpár magzatáról készült, még akkor sem, ha Angelina Jolie neve is rajta van a bal felső sarokban, ott ahol hivatalosan az anyáké áll.

Hogy végül is kinek a magzatáról vásárolt jó drágán képet a kaszinó, egyelőre nem tudni, de nem ez az intézmény első sajátos vétele: vett már spontán Szűz Mária portrés sajtosszendvicset, nagyapapaszellemet, amelyet az elhunyt sétabotja "képviselt", és sok egyebet - mindez a hatalmas hírverés folytán nyilván jó reklámnak bizonyult. A kasznió egyébként különleges szerzeményeit vándorkiállításon szándékozik közszemlére tenni.