Idén Geszti Péter nyerte el Guba Ági mester-virágkötő szakmája Bálint napi szeretetcsokrát. "Azért gondoltam Geszti Péterre, mert szerintem ő testesíti meg a ma emberét: kreatív, lendületes és engem lenyűgöz, hogy fiatal kora ellenére jelentős sikereket ért el nemcsak kortársai, hanem a magyar művészet- és közélet terén is" - indokolta idei választását Guba Ági mester-virágkötő.

Guba többek között olyan személyiségeknek adott korábban csokrot mint Göncz Árpád volt államfő, Schmitt Pál NOB-elnök, Koltai Róbert színész, Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát, Presser Gábor és az LGT, Faludy György költő, Szász Endre festőművész, Sugár András üzletember, Dr. Gönczöl Katalin - aki akkor az állampolgári jogok ombudsmanja volt -, Nancy Goodman Brinker, az Egyesült Államok volt budapesti nagykövete, és Kertész Zsuzsa bemondó.

Csokrot készített a mester-virágkötő Márta néninek is, Geszti Péter anyukájának, orgonából, rózsából és jácintból. "Ezt a csokrot pedig a menyasszonyodnak küldöm" - mondta Guba Ági Geszti Péternek, aki felhördült erre, és azt mondta: egyelőre barátnője a hölgy.