Eros Ramazzotti szombat este adott koncertet Budapesten, és a Blikk megfigyelői szerint gátlástalanul nyomult a magyar lányokra. Az egyik kiszemeltje részletesen el is mesélte a bulvárlapnak kettejük bimbajában elhalt románcát. Józsa Szandra közeli ismerőse, Erox Martini révén ismerkedett meg Eros Ramazzottival, aki egyébként nem is volt az esete. Ramazzottinak tetszett a magyar lány, és ezért egy szervező elszólította Eros szobájába. Szandra azt hitte, Erox is ott lesz majd, ezért bátran vele ment, amiből az lett, hogy Ramazzotti szobája magányában magához szorította, és erőszakkal meg is csókolta.

A kiszolgáltatott lány nagyon megijedt - számol be a történetről a Blikk – eltolta magától a sármőrt, és bejelentette, hogy neki barátja van, szó sem lehet semmiről. A lány szerint Eros erre azt válaszolta, neki is van párja, de ez nem akadály. Józsa Szandra végül le tudta koptatni, de Eros azért odaadta neki a számát, hogy ha Milánóban jár, hívja fel.

A Blikk arról is értesült, hogy Laky Zsuzsának is csapta a szelet, de nála sem aratott nagyobb sikereket: az arcát megsimogatta, illetve lelkére kötötte Lakynak, hogy ha Olaszországban jár, látogassa meg.