Megjelent Ritter P. Tibor és Straub Dezső "Sztárkonyha - Sültek és sületlenségek a művészvilágból" című kötete, amely a Rivalda Kiskönyvtár sorozatban. A könyv első fejezeteiben bepillantást enged az elmúlt évszázadok hírességeinek főztjébe az akkori sztárok kedvenc ételeibe, közre adva néhány, a sztárokhoz kötődő, róluk elnevezett receptet.

A klasszikusok - mint a Fedák-lepény, a Pethes-szelet, a Rigó Jancsi, a Jókai-torta - után nem lehet kikerülni a magyar filmművészet örökbecsű Szindbádjának feledhetetlen ebédjét sem. A mai sztárok közül Schell Juditról megtudható, hogy debreceni lány és imádja a süteményt, hogy mikor nézték Lorán Lenkét vérbeli szakácsnőnek, és milyen is a dupla lecsó Bodrogi módra. Nádas György bélszínét, Bajor Imre velős sertésszeletét vagy Gálvölgyi bécsi-párizsi bundájú borjúszeletét is utánozhatja a kedves közönség. A szerzők számos humoros konyha körüli történettel is szolgálnak.