Brad Pitt exneje már majdnem hozzáment Vince Vaughnhoz, ám pár hete bejelentette, hogy felbontották az eljegyzést. Részleteket a dologról nem tudni, hivatalosan csak annyit erősítettek meg, hogy ismét szingli. A színésznő ezért július 24-én barátnőivel tartott egy nagy búfelejtő csajbulit - írta az America's Life & Style magazin. A partin ott volt Courteney Cox, Sheryl Crow - aki maga is épp Lance Armstronggal történő szakításából próbál kimászni - és a kosárlabdázó Gabrielle Reece. A bulit Cox malibui házában tartották, Aniston pedig mint "az új Jen" hivatkozik azóta magára.

Aniston és Vaughn hivatalosan ugyan nem voltak jegyesek, de az amerikai bulvárlapok már mindent tudni véltek a tervezett esküvőről.

A csajbuli egyben arra is jó alkalom volt, hogy Crow megköszönje barátnőinek a segítséget, amit akkor kapott tőlük, mikor mellrákjával küzdött. Egy nemrég adott interjújában az énekesnő elárulta, Cox és Aniston azon kevesek egyike volt, akik végig mellette álltak betegsége alatt. "Itt ez a csodás, erős szövetség köztünk, ami felemelt és átsegített mindenen".