Az emberek szeretnek mindenről szavazni, így a Yahoo nemrégiben arról szavaztatta meg Anglia lakóit, hogy legszívesebben melyik celebritással barátkoznának. Ebből a versenyből a legrosszabbul Tom Cruise jött ki, az ő barátságára ugyanis nagyon kevesen tartanak igényt.

A lista

A lista elejét nézve, legtöbben Jack Black-kel kívánnak intim viszonyt létesíteni, a színész többek között a King Kong című filmből lehet ismerős. A második lett Johnny Depp, aki valóban vicces barát lehet, harmadik pedig Will Smith - aki kevésbé, majd utána jön Samuel. L. Jackson.

Az ötödik helyet többen osztották meg, ide futott be például Brad Pitt, Orlando Bloom és Mel Gibson is - igaz a felmérés még az előtt készült, hogy Gibson antiszemita kirohanásokra ragadtatta volna magát. A szavazáson csak ezen hét ember közül lehetett választani, és összesen 2373 ember adta le voksát valamelyik színészre. Tom Cruise összesen a szavazatok 3 százalékát szedte össze. Ennek ellenére valószínűleg nincsen különösen elkeseredve, hiszen a Forbes magazin júniusban a világ legbefolyásosabb sztárjai közé választotta Cruise-t.