Anna Nicole Smith húszéves fia orvos által felírt depresszióellenes szereket szedett - nyilatkozta a patológus, aki a fiú újraboncolását végezte. Cyrel Wecht igazságügyi kórboncnok Smith rendelkezésére végezte el a holttest vizsgálatát, és kimutatta, hogy a húszéves Daniel depresszió elleni kezelés alatt állt. A fiú hat hete kapta a gyógyszereket, az orvosszakértő azonban egyelőre nem tud választ adni arra, van-e valami köze ezeknek a hirtelen halálhoz. Abban mindenesetre egyetértett az első boncolást végző rendőrségi halottkémmel, hogy nincs bizonyíték arra nézve, hogy a srác túladagolással öngyilkos lett volna.

Wecht felvette a kapcsolatot Daniel Smith pszichiáterével is, aki szerint a fiatalember a gyógyszereket "meglehetősen alacsony" szintű adagolásban kapta, depressziójának pedig nőügy volt az oka.

Az 75 éves Wecht - aki hírességek kétes haláleseteinek tisztázása kapcsán szerezte hírnevét, többek közt Elvis Presley-t is ő boncolta -, egyelőre még várja a toxikológiai vizsgálatok eredményét. Azt azonban már most kijelentette: nem talált semmi olyan nyomot, ami arra utalna, hogy valami halálos sérülés vagy harmadik fél valamilyen titokzatos beavatkozása okozta volna a fiú halálát.