A terhes ex Spice-girl 24 órás rendőri védőőrizetet kapott, miután Eddie Murhpy dühös rajongói folyamatosan zaklatják - írja a The Sun. Az énekesnő Los Angeles-i háza előtt tábort vertek a Murphy-rajongók, akik sértegetik és zavarják kedvencük exnőjét. A düh oka nyilván az, hogy miután Murphy nagydíjas tahó módjára ejtette Melt egy tévéinterjúban, sőt egyúttal azt is megkérdőjelezte, tőle van-e egyáltalán a gyerek, a dühös énekesnő megfogadta, kiperli a színészt a vagyonából.

Bár az ünnepeket Angliában, szüleinél töltötte, a héten visszatért otthonába, ahol barátai szerint "iszonyúan magányos, és az életét megkeserítik Eddie rajongói".

A rajongók ugyanis sértéseket kiabálnak neki és folyamatosan zaklatják, annak ellenére is, hogy a rendőrség kihelyezett egy embert, hogy tartsa rajtuk a szemét. Az énekesnő magányának oka pedig az, hogy eddig Murphyvel élt és minden idejüket együtt töltötték, így most üres az élete. "Nem érti, miért nem hívta fel őt legalább telefonon, és mondta el neki úgy ezt az egészet. Nagyon meg van bántva" - mondják a lapnak a barátok.