horoszkóp

Stallone túl izmos az ausztráloknak, inkább lecsuknák

2007.03.12. 14:06

Vádat emelnek kedden egy ausztrál bíróságon a hollywood-i izompacsirta, Sylvester Stallone ellen, mint azt a nemzeti hírügynökség (AFP) jelentette. A Rocky-filmek sztárja február 19.-én legújabb filmjét népszerűsítendő érkezett a kontinensre, a sydney-i repülőtéren csomagjai átvizsgálása után azonnal őrizetbe vették.

A vámhivatal tisztviselője szerint tiltott termékeket -testtömeg növelő szereket és növekedési hormonokat- találtak Stallone kézipoggyászában. Stallone leszögezte, hogy a hatósággal történt nézeteltérése csak felreértés. A hivatal képviselője nem árulta el, mivel vádolják a sztárt. Az AAP szerint Stallonénak nem kell személyesen megjelennie a helyi bíróságon; elég, ha ügyvéd képviseli.

A helyi lapok szerint a fináncok rajtaütésszerűen kutatták át az Oscar-díjas színész magánrepülőjét és szállodai szobáját, miután kíséretének tagjait rajtakapták, hogy -a repülőtéri incidenst követően- a hotelszoba ablakából szórták ki a cuccot. A művész elhagyhatta az országot, de a hivatal képviselője hangsúlyozta: a nyomozás folytatódik, így továbbra is figyelemmel kísérik a sztár mozgását. A hatvan éves Stallone filmes karrierje - a philadelphiai boxoló, Rocky Balboa történetét bemutató sorozat újabb epizódjával- nemrégiben új erőre kapott.