Lindsay Lohan az Allure magazinnak azt mondta, hogy bár rehabilitációs intézetben töltött egy hónapot, nem tekinti szenvedélybetegnek magát, de jót tett neki a kezelés. Pszichológusa tanácsára Lindsay Lohan ez év elején egy hónapot töltött a Wonderland Center (Csodaország Centrum) nevű exkluzív rehabilitációs intézet szenvedélybetegekkel foglalkozó osztályán.

"Olyan fura, hogy elvonóba mentem. Mindig azt mondtam, hogy inkább meghalnék, mint hogy elvonóba menjek. De ott biztonságban éreztem magam, és úgy gondoltam, egy éjszakát maradok. Aztán egy hónap lett belőle" - mondta a színésznő. Lindsay Lohan idén januárban jelentette be, hogy az intézet páciense, publicistája pedig arról számolt be, hogy a színésznő az Anonim Alkoholisták találkozóit is látogatja.

A színésznő családi élete korántsem volt felhőtlen: szülei sokat veszekedtek, és a kislánynak többször közbe kellett avatkoznia, hogy ne essenek egymásnak. Aztán a szülők elváltak, és Lindsay Lohannak segítenie kellett húga és két öccse felnevelésében. Az apuka máig balhés ember: legutóbb ittas vezetésért és egyéb vétségekért csukták le közel két évre, s egy hónapja szabadult a New York-i állami börtönből.