Edvin Marton hegedült Seal esküvőjén

2005.05.11. 14:23
A mexikói Puerto Vallarta közelében a tengerparton házasodott össze Heidi Klum és Seal. A lagzira Edvin Martont hívták meg zenélni, mert a hegedűművész szerint a vőlegény kedveli őt. A második gyerekét váró modell és férje a nászutat is Mexikóban tölti.

Összeházasodott Heidi Klum és Seal, az énekes a mexikói Puerto Vallarta közelében - adta hírül az MTI. A szerda déli esküvőt a Cuixmala nevű exkluzív üdülőhelyen tartották a család és szűk baráti kör jelenlétében. A contactmusic.com című brit zenei honlap információi szerint a várandós modell esküvői ruháját Vera Wang tervezte, vőlegénye viseletéről nem adtak hírt.

Edvin feldolgozása

Annyit azonban tudni, a pár Edvin Martont kérte fel, hogy a lagzin zenéljen. Seal ugyanis kedveli a hegedűművész játékát, amit egy New York-i koncerten hallott először. Elutazása előtt a hegedűs arról számolt be a Blikknek, hogy Seal a kocsijában szokta hallgatni a lemezét, és két hétig nyomozott a telefonszáma után. Marton arról is beszélt, nászajándékként feldolgozta Seal Kiss from the Rose című dalát.

Heidi Klum januárban jelentette be, hogy összeházadasodik a popénekessel, miután vőlegényétől egy óriási gyémánttal díszített eljegyzési gyűrűt kapott. A hírt azonban ennél később, egy baráti partin jelentették be. A német modell korábban nem mehetett férjhez, mert a Victoria's Secret amerikai fehérneműgyárral kötött 2,5 millió dolláros szerződés záradékában kikötötték, semmi olyat nem tehet, ami az imázsát megváltoztná. Ebbe a fogalomba pedig a hajszínének megváltoztatásán kívül az esküvő és a terhesség is beletartozott.

Férjek, gyerekek

Heidi Klum azonban már korábban is volt férjnél, Ric Pipino mesterfodrásztól két évvel ezelőtt vált el, majd beleszeretett a Forma 1-es Renault csapat vezetőjébe, Flavio Briatoréba. Tavaly megszületett Leni nevű lánya, akinek apja Briatore, de a férfi nem szeretet volna összeházaspdni a modellel. A kislányt Seallel közösen neveli, akiről az énekes úgy nyilakozott, saját gyerekeként szereti. Heidi Klum pedig ismét terhes, ezúttal új férjétől.