Tizenegy év után elválik a Melrose Place bajkeverője Heather Locklear és a Bon Jovi gitárosa, Richie Sambora. A pár 12 évig élt együtt, míg most kibékíthetetlen ellentétek merültek fel köztük.

11 év házasság után Heather Locklear és Richie Sambora elválnak, írta az amerikai People Magazine. A Los Angeles-i bíróságra benyújtott válási papírokban a vékony szőke színésznő kizárólagos felügyeleti jogot kér nyolcéves kislányukra, Ava Elizabethre, de engedélyezi a láthatást a férj számára is. A pár még házasságuk előtt készített házassági szerződést, így a vagyonon nem kell majd civakodni.

Melrose Place és rockzene

A Melrose-Place egykori viperája és a Bon Jovi gitárosa egy közös ismerősön keresztül találkoztak majd pár hónapos randizgatás után házasodtak össze 1994-ben. A felhőtlennek tűnő házasságot soha egy pletyka sem kezdte ki. Most is csak szűkszavúan nyilatkozott a házaspár szóvivője, aki kibékíthetetlen ellentétet adott meg a válás okaként.

Az előző Tommy Lee volt

A negyvennégy éves Locklear előző férje a Mötley Crue dobosa Tommy Lee volt. A hatalmas balhéiról, második feleségéről, Pamela Andersonról és szexuális étvágyáról híres Lee hat évig volt Locklear férje. Végül a szépségnek adta a válópert, akinek elege lett Lee örökös italozásából és hűtlenségéből.

Halbámulás

Az egykori rosszfiú hozzáállása a szexhez azóta sokat változott: a zenész azt állítja, hogy már rég nem érdekli a kicsapongó életmód, amiről rég olyan híres volt, és manapság a grupik helyett inkább egzotikus halait nézegeti. "A hosszú évek alatt még a szabad szex is unalmassá válik. Most már alig várom a világkörüli turnénk végét, hogy végre az otthoni japánkertemben üldögélhessek akár hajnali kettőig is, kikapcsolt mobillal, és csak az aranyhalaimat bambuljam."