David Hasselhoff a padlóra itta magát

2007.05.04. 12:18
David Hasselhoff sikertelenül küzd az alkoholizmussal. Lánya lefilmezte részegen, hogy ráébressze apját, mit tesz magával. A felvétel nyilvánosságra került. A Baywatch sztárja állítja, hogy tanult az esetből.

Bejárta az internetet az a videó, amin a Baywatch egykori sztárja, David Hasselhoff fetreng részegen. A felvételt egyik gyermeke készítette körülbelül három hónapja Las Vegas-i otthonukban. Jól látszik, ahogy Hasselhoff fekszik a földön egy szobában és esetlenül hamburgert zabál, míg tizenhat éves lánya, Taylor-Ann panaszkodik neki alkoholizmusa miatt. A felvételen jól hallható lánya hangja, amint könyörög apjának. "Apa, meg kell ígérned, hogy nem iszol ma többet, rendben? Ha iszol ma este, holnap ki fognak rúgni a show-ból. Reggel át fog jönni egy orvos, meg fog vizsgálni és ha talál alkoholt a szervezetedben, ki leszel rúgva. Holnap. Hallasz engem? Ne igyál!" Erre David válaszát lehet hallani, amint kásás hangon azt mondja "ok".

Egy nyilatkozatában a sztár elismerte, hogy visszaesett a gyógyulásban, de hibájából sokat tanult. "Letettem a poharat. A munkám következtében egy nagyon nehéz váláson mentem keresztül és a gyerekeimet is elvették tőlem. Sajnos, egy este volt egy rövid megingásom, de most újra leszokóban vagyok" - tette hozzá. "Nagyon jó és őszinte a kapcsolatom a lányaimmal, akiknek fontos, hogy jól legyek. Ezért csinálták a videót, hogy megmutassák nekem, milyen vagyok. Megnéztem a felvételt, tanultam belőle és folytatom a küzdelmet önmagammal." - mondta meg az őszintét Hasselhoff.

A Baywatch és Knight Rider sztárja nem először kerül kínos helyzetbe alkoholizmusa miatt. Tavaly júliusban Londonban lezavarták a repülőgépről, annyira részegen akart felszállni. Végül egy későbbi géppel repülhetett csak el, arra is tolókocsiban rakták fel.