horoszkóp

Szexmániás volt Dustin Hoffman

2004.11.26. 11:40
A színész bevallotta, hogy évekig szexfüggő volt, méghozzá nem is akárhogyan: amellett, hogy rengeteg lánnyal volt dolga, az aktusokat nem korlátozta az ágyra, sőt még csak négy fal sem kellett hozzá. Hoffman kifejezetten a nyilvános helyeken történő szeretkezésektől gerjedt be igazán.

Dustin Hoffman izgalmas interjút adott a GQ magazin részére, amelyben szabados szexuális életére és a drogokkal való kapcsolatára is kitért. A 67 éves színész 1967-es Diploma előtt című filmjével vált híressé, és ezzel egy csapásra bekerült a sztárvilágba. "Azok voltak az édes élet évei! Minden megvolt: drogok, sztárság, a Tabletta..." - emlékszik vissza a ma már visszafogottabb életet élő színész. Akkorban viszont attól sem riadt vissza, hogy egy éjszakai klub DJ-jével szeretkezzen, mindössze pár lépés távolságra a táncoló tömegtől, vagy hogy rendszeresen szextivornyákkal múlassa az időt, akár többesben is.

Félreértésből vesztette el a szüzességét

"Sok lány többször is megfordult az ágyamban, és sokszor nyilvános helyen sem fogtam vissza magam. Előfordult ilyen kalandom a New York-i Stúdió 54 klubban is például." - avatta be a részletekbe az olvasókat Hoffman, akinek egyébként első szexuális élménye sem volt hagyományosnak mondható. A 15 éves kamaszt egy nála 5 évvel idősebb lány avatta be - aki azt hitte, Hoffman bátyjával, Ronnyval van dolga.

"Amikor vége volt, egyszerűen kiugrottam az ágyból, és ahogy voltam, anyaszült meztelenül kirohantam a szobából." - mesélte el Hoffman később egy Playboy-interjúban. "Csakhogy valamilyen módon a nappaliban kötöttem ki, ahol mindenféle emberek ültek, sörözgettek és dumáltak, én meg ott álltam köztük pucéron. Akkor még ennek nem lehettem tudatában, de lehet, hogy ez volt a színészi karrierem kezdete is: mind felálltak és megtapsoltak, nekem meg ez nagyon tetszett." - viccelődik Hoffman, aki a világsikert hozó, Diploma előtt című filmben szintén egy tapasztalatlan fiút alakít, akit egy nála idősebb nő avat be a szex rejtelmeibe.

Allergiás a kokainra

A színész szabados életmódjában a szex mellett a drogokat is megemlítette. Rendhagyó módon azért szokott le például a kokainról, mert allergiás volt rá: "Kipróbáltam, de utána hetekig nem kaptam rendesen levegőt".