horoszkóp

Hasselhoff tinilánya öngyilkos akart lenni, de lehet hogy nem

2006.09.26. 14:16
A válófélben lévő Hasselhoff-házaspár egymást sarazza, így egyelőre nem tudni, tényleg öngyilkos akart-e lenni vasárnap éjjel tinédzserkorú lányuk, vagy csak a férj próbál betartani a nejének.

David Hasselhoff azzal hívta ki a rendőröket vasárnap éjjel, hogy lánya öngyilkossági kísérletet követett el, míg válófélben lévő felesége tagadja ezt: szerinte a kórházba szállított 14 éves Hayley nem is vágta fel az ereit, csak egy macska karmolta meg.

A TMZ.com szerint Bach azzal vádolja férjét, hogy merő bosszúvágyból próbál egy ártatlan balesetből ügyet csinálni. Az exnej verziója szerint ő vasárnap éjjel csak azért hívta fel Hasselhoffot, mert lánya, akit megkarmolt a család macskája, nagyon sírt, és meg akarta vele beszélni, hogy talán pszichológushoz kéne vinniük a gyereket. Szerinte férje ekkor megfenyegette, hogy most majd elintézi, és ráhívja a zsarukat. A "Hoff" így is tett, a rendőrségnek már öngyilkosságként jelentette be az esetet, és azonnal a mentőket is odarendelte a lakásukra.

Hasselhoff sajtósa ezzel szemben azt állítja, hogy ügyfelét kisebbik lánya hívta fel azzal, hogy nővére vérzik. Azt is cáfolja, hogy Hasselhoff öngyilkosságot említett volna a bejelentéskor, de azt elképzelhetőnek tartja, hogy "a telefonközpontos esetleg érthette így". Hasselhoff maga egyenesen azt is tagadja, hogy egyáltalán beszélt volna feleségével vasárnap éjjel, és szerinte az asszony minden állítása hazugság.

15%

Edith Eva Eger A döntés

3999 Ft
3400 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft