horoszkóp

Tom Cruise nem bírja szökdécselés nélkül

2006.03.25. 15:33
A szcientológia elkötelezett híve ismét mindenkinek megmutatta, hogy nagyon szereti Katie Holmes-t, meg az ő születendő gyermekét, és hogy nagyon boldog. Ráadásul kaszkadőr se kell már neki soha többé.

Ahogy egyre közelebb kerül a fényes nap, mikor végre megszületik Tom Cruise feltételezett örököse, annál valószínűtlenebb dolgokat művel a zavarodott színész. A minap díszvendégként részt vett a Yahoo internetes társaság kaliforniai székházában egy, a tévé által természetesen közvetített rendezvényen, ahol újra bebizonyította, hogy ő egy nagyon boldog ember.

Szkander és széktánc Katinak

A mostanában gyakran kényszeresen vigyorgó sztárnak nem volt elég a látványos szkandermeccs Terry Semellel, a Yahoo elnökével; talán az nem fejezte ki eléggé mennyire érzi ezt az apaság dolgot. Erre enged következtetni, hogy a szkanderezés után váratlanul felpattant, és előadta az Oprah showból már ismert jelenetet, amikor egy díványon vidáman szökdécsel. A különbség csupán annyi volt, hogy a dívány helyett kénytelen volt beérni egy székkel, ám ez látszólag cseppet sem zavarta.

#alt#

A tánccal Cruise meglepő módon várandós mennyasszonyának akart udvarolni, az örömtánc pedig a kicsinek szólt. Hogy a leggyengébb elméjű nézők is megértsék Cruise üzenetét, táncikálás után felvezette Holmest a színpadra, és látványosan a hasát simogatta.

Tom Cruise a kaszkadőr

A sztár a Yahoo komplexumában tett látogatása során elárulta rajongóinak, hogy a Mission Impossible harmadik részében minden kaszkadőrjelenetet ő fog játszani, amennyiben azt az asszonyka engedi, írja a China View. Elmondása szerint bármire kész, de azért mindenképp meg kellett beszélje a dolgot Holmes-szal, hiszen ő most terhes.

"Megbízik bennem, ismer, szeret" - isteníti Cruise a nőt. - "Ezért is veszem el, mert efelől semmi kétségem nincs. Semmi. Megmutattam neki az eddigi kaszkadőrmunkáimat és azonnal megértett. Imádja, és örül neki."

Mindezek után azért hozzátette, hogy nagyon rosszul érezné magát, ha nem ő végezné a kaszkadőrmunkát filmjeiben, ami kicsit úgy hangzik, mintha még sosem látott volna kaszkadőrt, de ezt reméljük nem gondolja komolyan.

Meleg, nem meleg

A Top Gun egykori sztárja nemrégiben Arany Málna-díjat kapott, méghozzá abban a nem éppen leghízelgőbb megtiszteltetésben volt része, hogy egy új kategóriát vezettek be a tiszteletére, ez a "Legidegesebb sztár" kitüntetés lett. Cruise-nak a sajtó szerint azért van oka az idegeskedésre, mert az évtizedek után le akarja rántani a leplet Nicole Kidman exférjének vélt, vagy valós homoszexualitásáról.