Hooligansék tovább ittak a verés után

2007.10.16. 15:00
A zenekar tagjai azért nem tesznek feljelentést, mert egyrészt nem ismerik a támadókat, másrészt nem is szenvedtek komoly sérülést.

A vidéki koncertről hazaérkező Hooliganst a Bors szerint brutális támadás érte. Az Akácfa utca és a Dohány utca sarkán történt incidens azonban közel sem volt olyan súlyos, mint ahogyan azt a lap állítja. Egy közelben tartózkodó szemtanú a Borsnak arról számolt be, hogy a fiúk kissé spiccesen szálltak ki egy kisbuszból, amikor egy jelzés nélküli, valószínűleg magántaxis rájuk dudált, mivel a zenekar egyik tagja, Zsolti, kiszállás közben akadályozta a szűk utca forgalmát. Erre a mögöttük lévő dudálni kezdett, mire Endi dobos odament, hogy türelmet kérjen. Erre a sofőr az autóhoz vágta a fejét.

A lap információi szerint a semmiből egyszer csak előkerült három szekrény, akik válogatás nélkül ütötték a zenekari tagokat és a társaságot. A mentőket vélhetően egy szemtanú értesítette, akik a rendőrökkel együtt érkeztek a helyszínre. A Hooligans zenekar közleményéből kiderül, hogy a fiúk sérülései nyolc napon belüliek és olyan szemtanú sem akadt, aki feljelentést tenne az ügyben. „A fiúkat a támadás után bevitték a kórházba, de onnan saját lábukon távoztak és bulizták végig az éjszakát. Úgy vannak, ahogy tegnap voltak. A helyszínt az elkövetők azonnal elhagyták, csak a Hooligans és a baráti köre maradt ott" - állítja a közlemény. Értesüléseink szerint a történtek semmilyen hatással nem lesznek a folyamatosan koncertező zenekarra.