VV Leo Dunakeszin igazgatta Horváth Éva szandálját, amelynek sokan tanúi voltak. VV Leo ezután elmondta, gyakran találkozik a szépségkirálynővel, aki nemrég szakított.

A Való Világból Leóként ismert Nagy Zsolt összejött Horvát Évával. A Blikk információi szerint a pár együtt érkezett egy dunakeszi ingatlanirodába, hogy közösen válasszanak lakást maguknak. Horváth Éva ugyan néhány héttel korábban szakította meg hét éves kapcsolatát, a lakáskeresésből azonban úgy tűnik, komoly lépéseket fontolgat.

A szandálját igazgatta

A lap ugyan csak annyi konkrétumot írt, hogy a fiatalok szemmel láthatóan közeli kapcsolatban vannak egymással, és egy alkalommal Nagy Zsolt Leo megigazította Horváth Éva szandálját.

Miután az ingatlanirodában végeztek, sétáltak egyet a szabadban. A lap megkereste Leót, aki elmondta, pont ettől a lebukástól tartott, de azért mesélni kezdte közös történetüket. Eszerint egy válogatáson ismerkedtek össze körülbelül két hónappal ezelőtt. Azóta telefonon beszélnek, és hetente többször találkoznak. Leo úgy tartja, a szépségkirálynő még az előző kapcsolatának hatása alatt van, ezért is örül, hogy legalább vele erről is tud beszélni.

Kiesett

Horváth Éva elmondta: komolyabb kapcsolatra nem készül, hiszen nemrég szakított, és még benne él az egykori szerelem. A múlt héten a Best magazinnak erről úgy beszélt, örül, hogy nem az evésbe menekült a csalódást követően, sőt, még fogyott is. Arra is utat, hogy családja azt javasolta neki, utazzon el külföldre felejteni, de végül nem hagyta el az országot, mert felkérték, tanuljon meg táncolni a Szombat esti láz című műsor kamerái előtt. A szépségkirálynő az első fordulóban kiesett a táncversenyből.