horoszkóp

Kate Hudson válik

2006.08.15. 12:26
Goldie Hawn lánya válik a csövesre hasonlító Chris Robinsontól. Azt viszont senki nem tudja, hogy miért. Mivel a rocker mindig így nézett ki, nyilván nem a szépség miatt.

2000-ben házasodtak össze

Mindenki legnagyobb meglepetésére Kate Hudson és Chris Robinson válik, írja a People Magazine. Goldie Hawn lánya képviselőjén keresztül tudtatta, hoyg elválik férjétől, Chris Robinsontól. A 27 éves Kate Hudson és a Black Crows 39 éves énekese, 2000 szilveszterén házasodtak össze. Fiúk, Ryder Russell, két és fél éves.

Semmi nem jel utalt rá

A válásról szóló hír szinte bombaként robbant Hollywoodban, eddig ugyanis semmi jel nem utalt arra, hogy a rocker és a színésznő között valami nem stimmelne. 2004 szeptemberében Kate Hudson rá is tett egy lapáttal, amikor azt nyilatkozta hogy Ryder születése óta valami elmagyarázhatatlan boldogság uralkodik rajta és férjén. "Ennél jobban még soha nem éreztük magunkat együtt" -mondta akkor.

Gyűrű a dobozban

Megismerkedésükkor annyira tartott Chris Robinson a köztük lévő korkülönbségtől, hogy alig merte megkérni Hudson kezét. A színésznő még csak 19 éves volt akkor, ő pedig már majdnem 32. "Nagyon félt, hogy kikosarazom, ezért áthidaló megoldáshoz folyamodott" - nyilatkozta korábban nevetve, Kate Hudson. "Kaptam tőle egy szép indiai dobozt, aminek nagyon örültem. Azt hittem, ez az ajándék, de ő azt mondta, hogy nyissam csak ki. Volt benne egy még szebb doboz, abban pedig egy gyémántgyűrű. Nem merte megkérdezni, hogy hozzámegyek-e, mert arra "nem" is lehetett volna a válasz, hanem elfogódottan kijelentette, hogy velem akarja tölteni az élete hátralevő részét. Utána még hozzátette: tudja, hogy nagyon fiatal vagyok, ezért nem akarja erőltetni, majd szóljak, ha készen állok. Nem tudtam ellenállni neki!"