horoszkóp

Hugh Grant sörözik és vezet

2008.03.03. 17:40
Hugh Grant és Jemima Khan egy elegáns londoni étteremből távozott autóval. A Daily Mail fotósának nemcsak a párt lefotóznia, hanem a kocsiban lévő felbontott dobozos sört is. A színész egyelőre nem nyilatkozik.

Vezetés közben sörözött Hugh Grant a Daily Mail fotói szerint. Persze az is lehet, hogy régi-új barátnője, Jemima Khan öblítette le egy sörrel a London egyik legelegánsabb éttermében elköltött vacsorát.

Hugh Grantet és barátnőjét a Riva étteremből kijövet kapták lencsevégre, miközben beszálltak az autóba, ahol a pohártartón egy felbontott dobozos sör figyelt. A színész egyelőre nem kommentálta a fotókat. Az mindenesetre biztos, hogy a színész szereti a sört, hiszen nem először fotózzák le az itallal együtt.

Hiltonék, Lohan és George Michael is lebukott

Ha a színész mégis ivott vezetés közben, népes társaság tagja lett: Paris Hilton például Hiltont például ittas vezetés miatt ítélték tavaly negyvenöt nap börtönbüntetésre. Barátnője, Nicole Richie szintén ittas vezetés miatt ült, mindössze nyolcvankét napot. Hilton kisöcsét, Barron Hiltont pedig nemrég Malibuban tartóztatták le ittas vezetésért. Paris Hilton annyira dühös volt, amiért öccse, aki állítólag őrülten száguldozott, elleste példáját, hogy állítólag ki sem fizette ki az óvadékot, amelyet végül a fiú barátai perkáltak le. Az ifjabb Hilton áprilisban várhatóan bíróság elé is áll.

Klikk!

Tavaly szeptember végén Kiefer Sutherlandet tartóztatták le Los Angelesben, a színész december elején meg is kezdte negyvennyolc napos börtönbüntetését, nem sokkal később pedig Rebecca DeMornay bukott le. Hasonlóan járt Lindsay Lohan, Mischa Barton és George Michael is.

Fenyő Iván fellebezett

Fenyő Iván egy-két deci abszint elfogyasztása után ült volán mögé tavaly áprilisban, majd 75 km/órás sebességgel ütközött egy vétlen autóssal, akivel később megállapodott arról, kifizeti a férfi műtétjét, és fizetéskiesésének költségét. A bíróság azonban ennek ellenére nem szüntette meg az eljárást, mivel a KRESZ-szabályok ilyen mértékű figyelmen kívül hagyását túl súlyosnak ítélték meg.

Fenyő Iván ügyében január elején elsőfokú döntés született: a színésztől egy évre elveszik a jogosítványát, 105 ezer forintos büntetést kell fizetnie, valamint meg kell térítenie a bűnügyi költségeket, vagyis százhúszezer forintot. Fenyő Iván viszont fellebbezett a döntés ellen.

A színész nem úszta volna meg ennyivel, ha az eset pár hónappal később történik, a nemrég életbe lépett zérótolerancia-rendelet szerint ugyanis január 20-óta ugyanis, ha egy sofőrnél elszíneződik az alkoholszonda, azonnal elveszik a vezetői engedélyét. Mióta ezt bevezették, 19 százalékkal csökkent a balesetek száma és 38 százalékkal kevesebben haltak meg az utakon, jelentette a Független Hírügynökség.