Lehet, hogy Hujber egy másik nő miatt szakított

2007.04.14. 10:24
A legújabb információk szerint Hujber Ferenc táncos partnernőjének, Major Andreának a kapcsolata is éppen akkor ment tönkre, amikor Hujber házassága.

Hujber Ferenc és Tölgyesi-Khell Cyntia házassága lehet, hogy Hujber jégtáncos partnere, Major Andrea miatt ment tönkre. A Blikk információi szerint ugyanis a jégtáncosnő kapcsolata is megromlott barátjával, éppen akkor, amikor Hujber úgy döntött, hogy nem megy vissza Londonba feleségével.

Eddig úgy tudtuk, hogy Hujber azért nem akar visszatérni az angol fővárosba feleségével, mert inkább választja az itthoni pörgős életmódot, mint Londont. Olyannyira, hogy a Story szerint a színész barátainak bevallotta: részéről véget ért a házassága.

Sem Major Andrea, sem barátja nem nyilatkozott egyelőre az új fejlemények kapcsán, a Blikk a produkcióból származó értesülésekre alapozza, hogy a két szakítás között van összefüggés.

A Story információi szerint mióta a színész visszatért Londonból a Sztárok a jégen showműsor miatt, ugyanazt az éltet éli, mint azelőtt. Bulizik, interjúk tucatjait adja és felkérésekkel halmozzák el. Felesége, Tölgyesi-Khell Cynthia annakidején ebből szakította ki urát és segített neki új életet kezdeni Londonban.