horoszkóp

Hooligansék rugdossák a rajongókat

2006.12.02. 10:44
Igaz csak akkor, ha beszólnak rájuk, vagy a farkukat tapogatják. Kész szerencse.

A hazánkban oly népszerű Hooligans zenekarnak nem is olyan könnyű az élete. Mint azt a Színes Bulvár írja, néha bizony szegény srácok hihetetlen rajongói túlkapásoknak lesznek áldozatai.

Az utolsó ilyen túlkapás az volt, amikor az egyik eszement rajongó megmogyorózta a frontember Csipát. Az énekes elmondása szerint a lány azért jutott el csak a zacsiig, mert Csipa a színpadról - többszörös figyelmeztetés után - orrba rúgta. A lány ezek után kirohant a mosdóba helyrerakni vérző orrát, de nem sokáig szöszmötölt, hamarosan visszatért, ám ezúttal csak a második sorban foglalt helyet.

Csipa Csajok

A Velvet ugyan ezek után nem lenne Csipa csaja, de a rajongóik annál inkább. Néhányan közülük a Balázs Show keretein belül vallottak szerelmet, nem csak az énekesnek, de Tóth Tibi gitárosnak is, aki pedig köztudottan Dukay Regina pasija.

Persze a Hooligansnak nem csak a lányokkal van baja. Egy szegedi koncerten nem bírták elviselni, hogy valaki a koncert közben szidja őket: Csipa és Tóth Tibi leugrottak, majd lefejelték és megütötték a húszéves srácot, aki nemtetszését fejezte ki. A rendőrség garázdaság gyanúja miatt már elindította az eljárást.