Megkapó vallomások Endi mellpiercingjeiről

2007.07.18. 21:29
A Hooligans zenekarban az önirónia a legjobb dolog. Egyszer régen azt árulták el nekünk, hogy ők úgy halmozzák a sikereket, hogy óvodás dalokat írnak, aztán később egyik tag a másikat kakaórokkernek nevezte. Az önirónia ellenére mégsem tartják annyira cikinek, amit csinálnak, amit az is jelez, hogy énekesük kedvenc tetkója a Hooligans szót ábrázolja. Negyven fokban tartottunk tetkószemlét a Palatinus strandon.

Mivel a Hooligans félpucér volt - kivéve azt a két tagot, akik ruházatukkal megtisztelték a színpadként funkcionáló medencepartot és a vízből kimászó közönséget - kivételesen hosszan váltak láthatóvá a zenekari tetkók, pláne, hogy a zenekar kétszer énekelte el ugyanazt a számot.

Bulizz, pörögj, pörögj, bulizz

Ennek a refrénjét alig lehetett kivenni a félplaybackből, ezért bevezetésként erről faggattuk Csipa énekest: "Bulizz bulizz bulizz többet, pörögj pörögj pörögj többet, bulizz bulizz pörögj többet, bulizz pörögj (és innentől már sárga bögre görbe bögre típusú nyelvtörővé váltak szavai).

Black Eyed tetkók, csak ma, csak önöknek!

A szerzemény egyébként az új kóladal, s arra a kérdésre, hogy miért jött létre, a zenekar szokásához híven megkapóan őszinte választ adott: "Mert sok pénzt kaptunk érte és egymást szponzoráljuk a Pepsivel. Mint a Black Eyed Peas."

Ezután rátértünk a tetkókra:

Tóth Tibi: "Nekem nagyon sok van, az egész testemen, a kedvencem a szüleim portréja, és van egy új a lábszáramon, ez két jakuza hal, tegnap készült, most jön majd a szín."

Zsolti: "Egy darab tetoválásom van, az ez, és nagyon szeretem" - mutat a jobb vállán látható lángoló gitárra. Tervei szerint egy hónap múlva a sixtusi kápolna freskójának több részletét is magára varratja: a teremtést, amikor isten elgondolkodik, és a tízparancsolatot.

Nézze meg képeinket!

Csipa: kedvenc tetkója a Hooligans szó, mely mellét díszíti.

Endi "A legkedvencebb tetkóm Tommy Lee-t ábrázolja, a Mötley Crüe dobosát, ő volt a Pamela Anderson férje, de nem ez a lényeg, hanem, hogy ő a legjobb dobos a világon."

Megkapó vallomás

Endi mellpiercingjei kapcsán megnyugodtunk, nem égnek rá a napon, "de amikor benyomták ezt a két piercinget, nem voltam annyira magamnál, és nagyon fájdalmas volt." Endi azt is elmesélte, hogy kicsit elájult, amikor benyomták a másodikat, amit azzal magyaráz, hogy akkor már pár napja nem evett. Ezért részéről a nyár fontos üzenete a következő: "Egyszerre két piercinget soha nem szabad berakatnia az embernek!"

"Az anyukám és a szerelmem vigyáznak a májamra"

Tetoválásilag a következő terve egyébként az, hogy kiszínezteti a hasán található két angyalt: "Az egyik az anyukám, a másik a szerelmem, ők vigyáznak a májamra, hogy ha túl sokat iszom, nehogy gond legyen."

A zenekar egyébként szeptember 16-án a Black Eyed Peas-szel lép majd föl.