Megtámadták a Hooligans zenekart

2007.10.16. 08:31
Három erős testalkatú, gyér hajzatú férfi megtámadta a Hooligans zenekart a pesti éjszakában. Csipa, Endi és Zsolti nyolc napon belül gyógyul és nem tett feljelentést.

Egy vidéki koncertjük után indultak Budapesten szórakozni a zenekar tagjai, amikor a nyílt utcán támadt rájuk három férfi: Endi és Zsolti a fején, Csipa énekes a gerincén sérült meg. Mindnyájukat mentő szállította a budapesti Péterfy Sándor utcai kórházba.

Lassan szálltak ki a kisbuszból

A verekedés egy éjszakai bár előtt történt a VII. kerületben, az Akácfa és a Dohány utca sarkán. Egy közelben tartózkodó szemtanú a Borsnak arról számolt be, hogy a fiúk kissé spiccesen szálltak ki egy kisbuszból, amikor egy jelzés nélküli, valószínűleg magántaxis rájuk dudált, mivel a zenekar egyik tagja, Zsolti kiszállás közben akadályozta a szűk utca forgalmát. Erre a mögöttük lévő dudálni kezdett, mire Endi dobos odament, hogy türelmet kérjen. Erre a sofőr az autóhoz vágta a fejét.

Kopasz szekrényekkel verekedtek

Aztán misztikus dolog történt: a semmiből három kigyúrt kopasz termett a helyszínen és elkezdte ütlegelni a zenészeket valamint a társaságukban lévőket. A mentők és a rendőrök hamarosan a helyszínre érkeztek, valószínűleg a társaság egyik tagjának hívására.

A zenekar nem tett feljelentést és nyolc napon belül gyógyul

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtósa a Borsnak megerősítette a verekedés tényét és elmondta azt is, hogy nem indult nyomozás az ügyben, mivel az érintettek nem tettek feljelentést és csupán nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek. A sajtóügyeletes azt is elmondta, ha a közelben lévő térfigyelő kamera rögzítette az eseményeket, azt csak feljelentés után vizsgálják ki.

A zenekar tagjai nem akarták kommentálni a történteket, a lap szerint azért, mert nem akarnak nagy ügyet csinálni a verekedésből. Valószínűleg azért, hogy elkerüljék az újabb találkozást szekrény nagyságú támadóikkal.