horoszkóp

A Hooliganst nem engedték a Black Eyed Peas közelébe

2007.09.20. 16:44
A korábban megbeszéltekkel ellentétben a Hooligans nem adhatott elő közösen egy számot a Black Eyed Peasszel. Ezt annyira nem is bánták, de az kifejezetten zavarta őket, hogy még egy fotó erejéig sem mehettek az amerikai banda közelébe.

Egy feljelentőnk beszámolójából kiderül, hogy a Hooligans nem tartotta túl nagyra a Black Eyed Peast. Ennek a koncert után egymás között hangot is adtak:

„A Black Eyed Peas koncert utáni fogadáson Tóth Tibi, a Hooligans zenekar zeneszerzője és gitárosa méltatlankodásában "C-kategóriás zenekar"-nak minősítette a híres amerikai együttest, a Black Eyed Peast, holott előzenekarként játszottak a sikercsapat előtt. Meglepő, hiszen közös reklámkampányban szerepelnek, mindkettő csapat a Pepsi Cola "arca". Ejnye-bejnye!” - jelentette Csincsilla.

Megkerestük Kiss Endit, a zenekar egyik tagját, hogy megtudjuk, mi áll a lesajnáló kritika hátterében. Endi elmondta, mi zavarta őket a koncert után, de a történeti hűséghez hozzátartoznak az előzmények is.

Szeptember 16-án volt a Black Eyed Peas koncertje Budapesten, ahol a Hooligans volt az előzenekar. Mivel mindkét bandát a Pepsi szponzorálja, és ráadásul van is egy „Pepsi-szám”, amit a Hooligans ad elő magyarul, a Black Eyed Peas pedig angolul, kézenfekvő volt, hogy a két zenekar együtt játssza el ezt a számot a koncerten.

Furcsaságok

A közös dal viszont nem hangzott el a fellépés alatt, mert az amerikai zenekar nem tartotta jó ötletnek, hogy egy olyan számmal álljanak ki, amit korábban nem próbáltak még el. Ez a magyar zenekart egyáltalán nem zavarta: „A közös számot nem vállalták, hogy együtt előadják, mert nem tudják összepróbálni, ez így fain”.

Sokkal jobban szúrta a Hooligans szemét, hogy míg a magyar zenekarral nem, addig másokkal hajlandóak voltak a Black Eyed Peas tagjai együtt táncolni, énekelni a színpadon.

Elszakad a cérna

A Hooligans tagjai - annak ellenére, hogy nem tartoznak a kedvenceik közé -, vásároltak egy Black Eyed Peas cd-t, hogy szerezzenek rá egy pár értékes aláírást.

A bajok ekkor kezdődtek. A koncert után a magyar bandát egyáltalán nem engedték a messziről érkezett sztárok közelébe. Olyannyira elzárták a zenekarokat egymástól, hogy még egy közös fotót sem tudtak csinálni.

Ez volt a magyar csapat számára a legnagyobb sérelem, mert korábban a Deep Purple előzenekara is voltak, amit szakmailag többre értékelnek, és ott ráadásul még fotó is készülhetett a két bandáról.