horoszkóp

Rachel Hunter topmodellekre vadászik

2005.01.13. 16:40
Rod Stewart exneje lesz a műsorvezetője egy angol tévécsatorna topmodellkereső valóságshow-jának. Rachel Hunter - szintén egykori topmodell - szerint ez a műsor fantasztikus lehetőség a feltörekvő fiatal lányoknak. Ő már csak tudja: egykori férje új barátnője elől is sikerült elnyernie egy fehérnemű-kampányt.

Tyra Banks America's Next Topmodel című valóságshowjának mintájára - ezt itthon a Viasat3 sugározta Topmodell leszek címmel - saját modellkereső vetélkedőt indít az angol Five tévécsatorna. A Make Me a Supermodel (Csinálj belőlem szupermodellt!) című műsor háziasszonya Rachel Hunter, Rod Stewart exneje, és egykori szupermodell - lesz, akivel a csatorna már alá is írt egy 100 ezer font összegű megállapodást.

Hunter, aki 20 évig az egyik legkeresettebb topmodell volt, megtisztelőnek érzi a felkérést: "Örülök, hogy én lehetek a Csinálj belőlem szupermodellt! háziasszonya. Szerintem ez a műsor fantasztikus lehetőség lesz azoknak a fiatal lányoknak, akik a szépségiparban képzelik el a jövőjüket." A show producerei hét végén Glasgowban kezdik meg a válogatást, amelyre 17 és 25 év közti, 177 centiméternél nem alacsonyabb lányokat várnak. A jelentkezők közül 12 lány kerül be egy villába, ahol nap mint nap új feladatokat kell teljesíteniük, míg a játék végén a legjobbakat a Select ügynökség szerződteti.

Kiütéssel győz

A műsorvezetőként most debütáló Hunter kilenc évig volt Rod Stewart felesége, aki válásuk után állítólag teljesen összetört, de aztán újra magára talált, sőt a 33 éves Penny Lancaster személyében már négy éve új barátnője is van. Hunter és Lancaster viszonya azonban nem felhőtlen, mióta az exnej a nála jóval fiatalabb barátnőt lekörözve elnyerte az Ultimo fehérneműmárka kampányszerződését.