horoszkóp

Liz Hurley szeretne még egy gyereket

2004.11.11. 09:31
Liz Hurley újabb gyereket szeretne: szívesen szülne kétéves kisfiának egy kistestvért jelenlegi szerelmétől, Arun Nayartól. A szupermodell azt is elmondta a Daily Mirrornak, hogy Indiában szeretne összeházasodni választottjával.
Hurley úgy fogalmazott: "Imádom a gyerekeket, és magam is szeretnék még egyet. De kettőnél többel, azt hiszem, már nem bírnék!" - tette hozzá a modell, akinek kétéves, Damian nevű kisfia mellett már volt alkalma beletanulni az anyaságba. A kisfiú egyébként Steve Bing milliárdostól fogant, aki sokáig nem volt hajlandó elismerni a gyereket, míg végül egy DNS-teszt bizonyította a vérségi kapcsolatot. A milliárdos azóta tisztességesen fizeti a gyerektartást egykori barátnőjének, a boldogságot pedig - a legújabb hírek szerint - épp Nicole Kidman oldalán keresi.

Rajong vőlegényéért

Hurley és jelenlegi barátja, Arun Nayar már régóta tervezik az esküvőt, amit csak az akadályozott eddig, hogy a férfi olasz felesége, Valentina Pedroni sokáig nem egyezett bele a válásba. Mivel azonban pár hónapja mégis sikerült megállapodniuk, és elindítani a válópert, így amint az eljárás lezárult, Nayar feleségül veheti Hurley-t. A modell már alig várja a pillanatot, és teljesen odavan vőlegényéért: "Nagyon-nagyon jóképű és izgalmas! Csodásan kijövünk egymással, figyelmes és elegáns, az egész családom imádja!"

Rajong Indiáért

A 39 éves Hurley azt is tervezi, hogy évente pár hónapot Indiában tölt majd: "Szeretném, ha az esküvőnk is Indiában volna majd, mert a gazdag tradíciók, a hely szelleme és a szertartások szépsége utolérhetetlen. Imádom azt a színes pompát, ami egy indiai esküvővel jár. Legutóbb Arun édesapjának bombay-i esküvőjén láttam ilyet, és csodás volt."

A modell a hét végén pazar külsőségek közepette ünnepelte meg a férfi negyvenedik születésnapját kedvesének családja társaságában. A bulvárlapok akkor tudni vélték, hogy valójában az esküvőjüket álcázták születésnapi partinak, de ezt végül senki nem erősítette meg.