horoszkóp

Angelina Jolie július 15-én császárral szül

2008.07.11. 16:26
A színésznő egyre nehezebben viseli terhességét és a bezártságot a kórházban. A pletykák szerint azt kérte orvosaitól, hogy császározzák meg, és július 15-én állítólag már kés alá is fekszik. Vagyis addig még biztos, hogy tovább folytatódhat a harc az ikrek első fotóiért, melyek most éppen 16 millió dollárt érnek.

Angelina Jolie lassan két hete vonult be a nizzai Lenvai kórházba, de egy ismerőse szerint már nagyon elege van a terhességből, és alig várja, hogy megszülessenek ikrei. A színésznő állítólag már nagyon nehezen viseli terhességét, hisztis, és utál a kórházban lenni, ahol alig láthatja családját. Valószínűleg ezért kérhette az orvosait, hogy - a korábbi hírekkel ellentétben, melyek szerint természetes úton szeretné - mégis inkább császármetszéssel hozná világra az ikreket. Az orvosok végül július 15-ére írták ki a türelmetlen színésznőt, írja a poponthetop.com, ami majdnem egy hónappal van előbb, mint a Dustin Hoffman által Cannes-ban megjövendölt időpont.

Angelina Jolie még mindig a kórházban

Eközben az X17 ügynökség pár olyan fotót dobott piacra, melyeken állítólag maga a várandós Jolie látható kórházi szobájában. A kórház ablakán keresztül készült lesifotókon ugyan nem sok mindent lehet kivenni, a Lenvai kórház szóvivője, Nadine Bauer mindenesetre biztosított mindenkit, hogy a fotók csakis hamisítványok lehetnek, mert az ablaküvegeik speciális bevonata miatt a kamerák lencséje "nem lát át" rajtuk. A biztonság kedvéért a színésznő szobájának ablakára azóta már speciális függönyöket is szereltek, amivel a jövőben még ennyi esélyt sem adnak a paparazzóknak.

A fotósok hisztériája valahol akár érthető is, hisz az ikrek első fotóiért óriási a verseny. Jelenleg 16 millió dollár a legmagasabb ajánlat az ikrek első fotóihoz való kizárólagos jogokért, és a TMZ szerint ennél többet már senki sem fog kínálni a képekért. Ebben az összegben benne van a gyerekek első karácsonya és születésnapja is - állítja a hírportál, akik azt is tudni vélik, hogy Pitt és Jolie kikötötte: az az újság, amely végül megkapja a képeket, soha többé nem használhatja a "Brangelina" megnevezést, ők ugyanis rettenetesen gyűlölik, amikor így említik őket.

A Jolie-Pitt család, egyelőre az ikrek nélkül