horoszkóp

Antal Imrét kemoterápiára utalták

2006.09.13. 10:20
A műsorvezető kineveti a végbélrákot, fél is tőle, de most mindenesetre meg akar gyógyulni, hogy mielőbb forgathassa a Szeszélyes évszakokat.

A műsorvezető boldog, amiért a királyi tévé készít neki még egy utolsó Szeszélyes évszakokat, olyannyira hogy a három hónapos szünet után újra jelentkezett kemoterápiára a SOTE onkológiai osztályán, ahol a Blikk szerint örömmel fogadták.

Szeszélyes Imre

A humorista a Velvetnek is elmondta, hogy annyira azért nem veszi komolyan végbélrákját, mert jól érzi magát barátjánál, Józsinál meg mert most boldog, hogy az MTV újra forgat Szeszélyes évszakokat. Az onkológiai kezeléseket május végén hagyta abba, körülbelül akkor amikor mindenki azon gondolkozott vajon hová tűnt Antal Imre.

Mindig viccel

Antal a napilap szerint boldogan vonult ismét kórházba, hiszen végre rájött, az egészsége mindennél fontosabb. A Színes Bulvárlapban ennek ellenére az szerepel, hogy az egykori műsorvezető hiába nevet mindenen, néha azért arcára fagy az a mosoly, ilyenkor azt emlegeti, hogy nem elég, hogy a kór felzabálja a szöveteket, még kellemetlenségeket is okoz.

Az osztály nővérei állítólag szeretik a műsorvezetőt, aki mindig bolondozik velük és már abban is biztos, hogy nemsokára az új műsor felvételeiben betegtársai is szerepelni fognak.