VV Indián pornófilmben szerepel

2007.01.02. 09:22
Pornófilmben bukkant fel az egykori valóságshow-hős, aki ugyanazzal védekezik, mint mindenki más: csak a pénzért csinálta.

A Való Világ harmadik szériájának motorosrockereként elhíresült Indián pornófilm szereplőjeként tért vissza a kamerák elé. A mű a Blikk szerint egy emelt díjas SMS-ért cserében már letölthető a netről, így akit érdekel, láthatja, hogyan és mit csinál Indián egy szőke lánnyal, és hogy ezt végig fekete bokazokniban teszi. A Machomedia információi szerint a lány nem amatőrszereplő, a szeptemberi Erotika Parádén már hivatalosan is bemutatották a szakmában.

A valóságshow-szereplőt a Blikk nem tudta elérni, de egy ismerősétől úgy tudják, a rocker 100 ezer forintot kapott a közel háromnegyedórás jelenetért. A barát szerint Indián olcsó árfolyama a pénzhiánynak tudható be: "most minden forintra szüksége van" - mondta el a lapnak az informátor.

A film forgalmazója, Tomor András a lapnak elmondta, az amatőrfelvételt ők is külső forrásból kapták, és Indiánt beazonosítva benne azonnal úgy döntöttek, kiadják a felvételt. Indiánnal nem tárgyaltak a dologról, így számítanak arra is, hogy a rocker bepereli őket, a kiadási költségekbe azonban belekalkulálták az esetleges perköltségeket is.

Indián nem az első a valóságshow-szereplők közt, akiről kiderül, hogy pornófilmben szerepelt: Pandora is megpróbálkozott a szakmával, mielőtt bevonult volna a VV-villába.