horoszkóp

Megvezette Gwyneth Paltrowt egy angol bolti eladó

2008.04.18. 09:56
Egy 29 éves bolti eladónak sikerült belógnia az Iron Man című film Las Vegas-i forgatására, ahol többek közt Gwyneth Paltrow-val is játszhatott egy keveset. A férfi nem tudta, hogy benne lesz a filmben, csak a promóciós képek láttán tudatosult benne, hogy a rendező nem vette észre a csalást, és meghagyta a jeleneteit.

Az Iron Man című film promóciós fotóin a sok híresség mellett egy angol bolti eladó is ott feszít a képeken – adta hírül a Sun. A 29 éves Carl Kelly egy óriási szerencsesorozatnak köszönheti, hogy együtt forgathatott a film főszereplőivel, többek közt Gwyneth Paltrow-val és Robert Downey Jr.-ral. Kelly tavaly júniusban a Las Vegasi-i Caesar’s Palace hotelben mulatott a Ricky Hatton és Jose Luis Castillo boxmeccs után. Miután a barátai észrevették, hogy a kaszinó egy részét lezárták, Kelly úgy döntött, hogy beoson. „Amikor az egyik biztonsági őr megkérdezte, hogy hol van a belépőm, csak rámutattam az egyik székre, és azt mondtam, hogy éppen onnan keltem fel. Bármilyen hihetetlen is, megbízott bennem. A brit akcentusom miatt talán azt hitte, hogy áthívtak Angliából egy szerep kedvéért” – nyilatkozta a férfi.

Imposztor a kép baloldalán

A statiszták állítólag gratuláltak neki, amiért sikerült a celebekhez legközelebb lévő helyet elfoglalnia. Miután a férfi bevallotta nekik, hogy ő csak egy betolakodó, megígérték neki, hogy nem köpik be. Három órával később már a sminkes púderezte az orrát, míg további négy óra elteltével a rendező, Jon Favreau megkérte, hogy szerepeljen egy jelenetben Gwyneth Paltrow-val. „Azt mondta, hogy Gwyneth majd a vállamra teszi a kezét, és el kell őt vezetnem az asztal mellett. Harmincnyolc felvétellel később valószínűleg elegük lett belőlem. De hát ez történik, ha egy képzetlen senkit engednek a kamerák elé” –tette hozzá Kelly.

A sors furcsa fintora, hogy a tízórás forgatás miatt az angol férfi lekéste a gépét. „Miután sikerült becsempészni magam a forgatásra, nem akartam kirohanni, hiszen akkor elölről kezdhették volna a munkát. Csak akkor derült ki, hogy benne vagyok a filmben, amikor megnéztem a hivatalos weboldalt. Így legalább a barátaim is hisznek nekem” – mesélte a fiatalember, akiről az Iron Man készítői állítólag még mindig nem tudják, hogy véletlenül szerepel a filmben. Bár a férfi a kellemes emlékek ellenére nem tervezi, hogy színészkedni fog, szeretne bejutni a BBC1 The Apprentice című műsorába, amiben Sir Alan Sugar milliomos keresi a legtehetségesebb üzletemberjelöltet.