horoszkóp

Steve Irwin szelleme megjelent a családnak

2008.01.11. 14:52
A szenzációhajhász természetfilmessel szellemidézés útján teremtett kapcsolatot a család. Állítólag jól van.

Egy szellemidéző szeánszon sikerült kapcsolatba lépnie családjának az elhunyt ausztrál természetfilmessel, Steve Irwinnal – írja a FemaleFirst. Gyászoló özvegye és apósa egy szellemidézőt kért meg, segítsen kapcsolatot teremteni vele, és úgy érzik, sikerült. „Kétségtelenül ott volt velünk. Konkrétan éreztem azt a rá jellemző energiát, ami összetéveszthetetlen” - számolt be természetfeletti élményeiről Bob, az após. Az özvegy, Terry Irwin hozzátette: „John [a szeánszot vezető szellemidéző szakember] nem kapott mindenre választ, de csodaszép dolgokat látott, amiből tudni lehet, hogy a szeretteink jól vannak”.

Az özvegy, aki Irwin halála után kijelentette, nem megy többé férjhez, azt is hozzátette: „Tudom, hogy Steve meghalt, de valamilyen módon mégis itt van még. Érzem őt. Érzékelem a jelenlétét. És ez nagyon jó és megnyugtató érzés”.

A házaspár két gyereke, kilencéves Bindi nevű lányuk és Robert, a négyéves kisfiú nem vettek részt a szeánszon, mert anyjuk attól tartott, túlságosan felkavarná őket az élmény. Steve Irwin 2006-ban, 44 évesen, egy forgatás közben bekövetkezett balesetben hunyt el, amikor szíven szúrta egy rája. Szenzációhajhász stílusának ismeretében ez senkit nem lepett meg igazán, de persze sokan sajnálták is. A legkevésbé maga Irwin lehetett meglepve: mint neje később elmondta, a filmes mindig is úgy gondolta, még 40 éves kora előtt meg fog halni.