horoszkóp

Kiszel Tündével még Ivan lemezét is el lehet adni?

2008.05.12. 19:48
A feltörekvő egynevű énekes, Ivan tagadja, hogy udvarolt valaha Kiszel Tündének. A műsorvezető viszont állítja, hogy hónapokig csapta a szelet neki az ismeretlen lovag. Hogy mi az igazság, ki kinek a hátán utazik, még kérdéses.

Ivan, a plázák és vidéki vásárok, falunapok hőse azzal vívta ki magának a figyelmet, hogy tagadta, hogy bármi köze lenne Kiszel Tündéhez. Bár már több éve pályára állt, de neve nem cseng ismerősen, legalábbis a bulvármédiában. Nem kavart magyar celebekkel, nem eszik furcsa dolgokat és nem beszélnek róla kollégái.

Egy nem létező pár képekben!

A kizárólag keresztnévvel rendelkező Ivan, Kiszel Tündével állítólag először Anettka operájának budapesti bemutatóján találkozott, ahol szóba is elegyedtek - tudtatta menedzsere a Velvettel. Legközelebb egy divatbemutató alkalmával futottak össze. Kiszel késve érkezett, és már csak az Ivan melletti szabad széken tudott helyet foglalni. Ahogy a bemutató végén felálltak, a fényképezőgépek megörökítették, ahogy a dekoratív médiaszemélyiség az ismeretlen fiatalemberrel beszélget.

Később derült csak ki, hogy Kiszel Tünde a beszélgetésükből azt a konklúziót vonta le, hogy az énekes a hódolja és ki akarja magának sajátítani. A műsorvezető egy reggeli adásban azt állította, hogy van egy hódolja, aki nem szűkölködik a bókokkal, hogy meghódítsa őt. Az énekes, aki tudomást szerzett erről és akinek nemrég jelent meg a lemeze, cáfolta, hogy kapcsolatba lenne Kiszel Tündével és tagadta, hogy valaha udvarolt volna a családanyának. Ivan szerint az az állítás, hogy ő csapta a szelet a kortalan asszonynak, kimeríti a rágalmazás fogalmát. Miután mindkettőjük jól jön, ha a köz figyelme rájuk irányul, mind az állítást, mind annak a tagadását egyszerű PR fogásnak érezzük.