horoszkóp

Az ember, aki 73 évesen is kemény

2006.09.05. 16:41
Életrajzi könyvet adott ki Brad Harris, a szépkorú fitneszguru és mozifilm-sztár, aki állítólag Schwarzenegger vetélytársa volt Hollywoodban, és a mai napig kemény.

Brad Harrist, a keményre gyúrt fitneszguru-filmsztár-életmódtanácsadó matuzsálem az imént említett érdemei mellett a speciális hasprés gép feltalálásával is beírta magát a fitnesztörténelembe. Az egykor nagy nőcsábászként is ismert aggastyán most önéletrajzot írt gazdag életútjából, és esseni könyvbemutatójára két bombázóval az oldalán érkezett. Ezután azonban nem tartott könnyed tornaórát a megjelenteknek, csak beszélgetett velük, miután közösen megtekintették a több mint harminc filmjéből összeállított montázst.

Akit ez izgalomba hozott, az aggastyánkorú fitneszsztárt jó eséllyel akár személyesen is megtekintheti hiteles környezetben, mivel lehetséges, hogy részt vesz majd az októberben rendezendő debreceni Fitparádén. Harris ugyanis meghívást kapott ide Timea Majorovától, aki fotói alapján úgy tűnik, legalább olyan kigyúrt, mint Harris, sajtóanyaga szerint pedig mozisztári ambíciókat ápol. A szlovák származású, magát magyanak valló Majorovára így rövidesen akár két ország lehet büszke, mivel állítólag már Hollywood is felfigyelt rá. A filmvilág érdeklődése érthető, hiszen Majorová már elvégzett egy színészkurzust, valamint Harrissal közösen pózolt az amerikai testépítők szakirodalma, a Flex Magazin címlapján, és képes nagyon fenyegetően nézni fotózáskor. Az ambíciózus fitnesz-színésznő szerint Harrisnak nem csak a hasa kemény, hanem a kar- és lábizmai is.