horoszkóp

Maszturbációra buzdította Jackson a kisfiúkat

MTI
2005.01.14. 16:42
"A férfiaknak maszturbálniuk kell" - mondta Jackson a tizenkét éves kisfiúnak, és hozzá is látott. Legalábbis az amerikai ABC televízióban sugárzott vallomás szerint.

Abból a Michael Jackson elleni terhelő vallomásból sugárzott részleteket az ABC amerikai televízió helyi idő szerint csütörtökön este, amelyet egy most 15 éves fiú tavaly tett a vádesküdtszék előtt.

Többször leitatta

"Az ágyon feküdtünk és ő azt mondta nekem, hogy a férfiaknak maszturbálniuk kell és hogy ezt akarja tenni velem" - hangzott el, s a fiú azt állította, hogy posztár ezután hozzá is látott. A vallomás szerint Jackson azt akarta továbbá, hogy az akkor 12 esztendős fiú kielégítse őt szexuálisan, amire azonban az nem volt hajlandó. Jackson erre alkoholt adott neki inni, holott tudta, hogy csak egy veséje van, a másikat daganat miatt eltávolították. A sztár azonban nem tágított, állította, hogy az alkohol nem árthat neki, ismételten töltött poharába és biztatta, hogy igyon. Mindez Jackson Neverland birtokán játszódott le.

Levetkőzött a gyerekek előtt

A büntető eljárást a fiú édesanyja indította el a popsztár ellen. Vallomást tett a vádesküdtszék előtt a fiú öccse is. Elmondta, hogy Jackson ismételten anyaszült meztelenül jelent meg több gyermek előtt és azt állította, hogy "ez természetes, ez normális".

Az ABC televízió szerint az összesen 1900 oldal terjedelmű, eddig kiadatlan akták a fiú, annak öccse és édesanyja, valamint 38 további tanú vallomását tartalmazzák. Az ezekben olvasható állítások miatt tavaly tavasszal a vádesküdtszék megerősítette a Jackson ellen emelt vádat, amely szerint a popsztár többször is szexuálisan zaklatta a fiút és leitatta, hogy engedelmessé tegye. Az úgynevezett vádesküdtszék előtti meghallgatásnak egyetlen célja az volt, hogy lehetővé tegyék büntető eljárás lefolytatását Jackson ellen. Az amerikai eljárásjog értelmében a meghallgatáson még nem volt jelen a védelem képviselője. Jackson valamennyi vádpontot tagadta és ártatlanságát hangoztatta. A popsztár (2,3 millió eurónak megfelelő) három millió dollár óvadék ellenében szabadlábon védekezik. A per tárgyalása január 31-én kezdődik.