Kiszivárgott a netre Janet Jackson pucér videója

2005.10.28. 12:54
Janet Jackson anyaszült meztelenül fekszik egy napágyon azon a videón, mely kikerült az internetre. Ügyvédei mindenhonnét leszedetik a felvételt, mely több, mint egy éve készülhetett.
Janet Jackson Jermaine Duprival a 2005-ös Grammy-ünnepségen

Újabb botrányos videó kering az interneten, melyen az énekesnő látható anyaszült meztelenül. A felvételt, melyen Jackson napfürdőzés közben látható, a kerítés túloldaláról készítette egy lesivideós. A félperces felvételen a hátán fekvő nő előbb tenyerével az ágyon veri a ritmust, mintha zenét hallgatna, később bekeni felsőtestét naptejjel. Ezután hasrafekszik, és rendkívül vicces módon a fenekét kezdi ritmikusan csapkodni.

Letiltották

Az énekesnő sajtószóvivője nem volt elérhető az ügyben, ügyvédjei azonban mindent eszközt bevetnek annak érdekében, hogy a felvételek letöltését megakadályozzák, írja a Miami Herald. Az egyik szájton, ahol korábban hozzáférhető volt a negyven másodperces anyag, csak egy, a filmből kivágott kocka látható, és egy üzenet, mely szerint az iFilm.com nevű oldal tulajdonosa azért szedte le a linket, mert "nem igazán szeretne pereskedni".

A videofelvétel forrása és elkészültének ideje egyelőre ismeretlen, de tavaly már körbejárták a világot olyan fotók, amelyek ugyanekkor készültek.

Nem ez az egyetlen botrány az énekesnő háza táján mostanában. Múlt héten egykori férjének testvére hozta nyilvánosságra, hogy Jacksonnak van egy tizennyolc éves Renee nevű eltitkolt lánya előző házasságából, amit a harminckilencéves előadó hevesen tagadott, "nincsen semmiféle gyermekem, és mindenki, aki ezzel ellentéteset álliít, hazudik" jelentette be a díva sajtóközleményben.

Fiktív rokon

Jackson védelmére sietett egyik bátyja, Tito is, aki csütörtök este egy tévéműsorban azt nyilatkozta, hogy "nincsen semmiféle unokaöcsém vagy húgom, bármit is mondanak mostanában" , majd hozzátette, hogy a húgát "biztosan felzaklatták ezek az állítások, de majd túlteszi magát rajtuk, mert nagyon erős nő".

Janaet Jackson legutóbb a 2004-es Superbowl félidejében bekövetkezett "ruhaproblémái" miatt került a botránysajtó célkeresztjébe, mint ismeretes Justin Timberlake-kel közös produkciójuk előadása közben az ex-'Nsync tag "véletlenül" letépte az énekesnő jobb mellét takaró ruhadarabot. A tömeges felháborodás hatására utólag mindketten elnézést kértek, és beismerték hogy a spontánnak látszó esemény valójában jól megtervezett PR-fogás volt.