Nemrég felmerült a kétely, hogy esetleg mégsem Jacko gyermekei vérszerinti apja. Ez a kérdés hamarosan tisztázódik Debbie "ex-Jackóné" Rowe és a popkirály között. Jackson már most aggódik, hogy esetleg le kell mondania gyerekeiről, pedig nem is oly régen vesztette el majmát.

Eddig titkolt iratok kerültek nyilvánosságra, melyeket a júliusban kezdődő gyerek elhelyezési tárgyalás során kívánják bevetni. Az iratok a Femalefirst internetes újság szerint egyértelműen bizonyítják, hogy a nyolcéves fiú, Paris és a kilencéves Prince Michael egy ismeretlen spermadonortól származnak. A 47 éves énekes a hírek szerint már most nagyon be van pánikolva az elhelyezési tárgyalás miatt.

Korábban lemondott az anya

A vér szerinti anya, Debbie Rowe állítólag a papírok segítségével szeretné elérni, hogy megkapja a láthatási jogokat. Öt évvel ezelőtt ugyanis több millió dollár ellenében még hajlandó volt önkéntesen lemondani az őt illető jogokról. Ekkor aláírt egy megegyezést arról, hogy Jacksonnal közös gyermekeik, Prince Michael és Paris felügyeleti jogát teljes egészében átengedi volt férjének. Az anya 2004-ben azonban bírósághoz fordult, hogy visszanyerje gyermekeit.

Most azt rója föl a kifehérített sztárnak, hogy Parist és Michaelt hamis útlevelekkel rabolta el magával Bahrainba, ahol Neverland bezárása óta tengeti életét. Ha bebizonyosodik, hogy a gyerekeknek Jackson nem a vér szerinti apja, Rowe jó eséllyel megnyerheti a pert, Jacko pedig vissza kell adja neki - a vér szerinti anyának - a két gyereket.

Debbie Rowe egyébként Jackson bőrgyógyászának irodájában dolgozott, az énekessel ott ismerkedtek össze 1999-ben.

Még egy Prince Michael

Jackónak amúgy van még egy harmadik gyermeke is, a négyéves Prince Michael II, aki egy béranyától származik. Jelenleg az énekes állítólag azon fáradozik, hogy örökbe tudjon fogadni egy japán árva gyereket.