Hugh Jackman meztelen fenékkel alakítja a Farkast

2009.04.03. 21:20
A világ legszexisebb férfijának választott színész a nemrég kiszivárgott Wolverine című új filmben egy szál semmiben tűnik majd fel. A fotók tanúsága szerint Jackman az egyik jelenetben egy vízzel teli tartályból mászik ki majd menekül hosszasan meztelenül, később pedig egy vízesés is fontos szerepet kap majd.

A rajongók Hugh Jackman pucér fenekét is megtekinthetik majd következő filmje, a Wolverine pár jelenetében. Az X-men képregény és mozifilm egyik karakteréről - a hazai forgalmazásban Farkasnak keresztelt Wolverine-ről - szóló önálló film néhány napja kiszivárgott az internetre, és természetesen nem kellett sokáig várni arra, hogy szemfüles rajongók külön kiemeljék azon kockákat, amiken a színész meztelenül látható. A netre került verzió ugyan nem a kész film, hiszen hiányzik belőle több speciális effektus, hang és zene, az azonban biztosra vehetjük, hogy az ominózus jelenet, amiben a csupasz és csuromvizes Hugh Jackman kiemelkedik egy tartályból, a mozikba kerülő változatban is látható lesz. Teljes bizonyosságot csak május elsején nyerhetünk, az Egyesült Államokban ugyanis ekkor mutatják be a filmet.

Klikk a meztelen képekért!

A Föld legszexisebb férfijának megszavazott színész természetesen nem az egész fimet játssza pucéran, így talán félre tud tenni egy-két jelmezt, amivel ismét fellendítheti a házaséletét. A színész Návai Anikónak adott interjújából kiderült, hogy asszonya mitől indul be igazán. A színész neje, Deborra-Lee Furness szerint hites ura állítólag akkor a legszexisebb, amikor arról próbálja őt meggyőzni, hogy ne neki kelljen kivinni a szemetet. Jackman neje azonban ennek ellenére sem érti, hogy miért pont az ő férje lett a legvonzóbb férfi, hiszen szerinte Brad Pitt érdemli meg ezt a kitüntető címet. A pár szerint egyébként valószínűleg épp akkor bemutatott filmje, az Ausztrália miatt esett pont Hugh Jackmanre a People szerkesztőinek a választása: ennek egy tábortüzes jelenetében Jackman szintén csuromvizesen, ám sokak sajnálatára nadrágban tűnik fel.

Valami mégis lehet abban, hogy ő lett a legszexisebb férfi, hiszen egyik rajongója a színész egyetlen nyakra adott csókjától is elájult. A Tonight Show szerencsés stábtagját születésnapja alkalmából lepték meg kedvencével a figyelmes kollégák.