horoszkóp

Újabb feljelentés Michael Jackson ellen

2005.06.25. 09:42
Újabb feljelentés érkezett Michael Jackson ellen, akit június 13-án négy és fél hónapig tartó per után felmentettek a pedofília vádja alól.

A feljelentét ezúttal egy, az ő birtokáról elcsatangolt kutya harapása miatt tette egy idős nő, még azelőtt, hogy a nagy visszhangot kiváltó, felmentő ítélet megszületett volna. A Los Angelestől északnyugatra lévő Encino helységben élő 66 éves Donna Kymant április 14-én marta meg a Flash nevű husky, ami a nő állítása szerint a popsztár itteni birtokáról kóborolt el.

A nő az encinoi Jackson birtoktól pár utcányira lakik, az elkóborolt kutya a garázsánál támadt a nőre április 14-én. A feljelentés szerint a kutya különösen agresszív volt, és minden további nélkül rátámadt bárkire és bármire. A megvadult ebet végül a gyepmesterek fogták be, megvizsgálták hogy nem veszett-e, majd visszavitték a Jackson rezidenciára. Mint utóbb kiderült, a kutya éjjel szökött ki a birtokról, miután lyukat kapart a drótkerítés alatt.

Valójában a birtokon nem Michael él, hanem testvére és annak felesége, Alejandra Jackson, de Donna Kyman mindekettőjüket feljelentette a Los Angeles-i járási bíróságon, olvasható a The Smoking Gun oldalán. Flash harapása "testi sérülést és sokkot, fájdalmat és testi-lelki szenvedést" okozott - áll a nő június 7-i feljelentésében.