Egy Los Angeles-i patika keresetet adott be Michael Jackson ellen, mert a vád szerint az énekes az utóbbi két évben elfelejtette kifizetni a receptre felírt gyógyszereket a boltnak.

Másfél éve folyamatosan megfeledkezik gyógyszerszámláinak rendezéséről Michael Jackson. Egy patika megelégelte a dolgot és bírósághoz fordult.

Százezer dolláros tartozás

A bírósági beadvány szerint a patika szóbeli megállapodást kötött Jacksonnal, hogy havonta rendezi a kereskedő által kiszállított gyógyszerek számláit.

Csakhogy a Los Angelesi bíróságra beadott kereset szerint Jackson 2005 óta nem fizetett egy vasat sem, annak ellenére, hogy a patika többször is felszólította őt. A számla a tavalyi év végére meghaladta a 100 ezer dollárt.

Beijedtek, fizettek

Raymone Bain, az énekes menedzsere két nappal később bejelentette, hogy a tartozást rendezték a patika felé.

Jackson szóvivője szerint az ügyet "baráti módon rendezték" egymás között a felek és Mickey Fine patikája ki lett fizetve.

Jacksont úton-útfélen beperlik

Az, hogy Jackson nem fizette a számláit, aligha lepett meg bárkit is, hiszen az énekes, amióta csak elindult a karrierje, folyamatosan szembekerült mindenkivel, és amióta anyagi helyzete felborult, sőt fizetésképtelenné vált,, folyamatos céltáblája lett a polgári pereknek.

Michael Jackson arra is rákényszerült, hogy eladja birtokát, Neverland-et, ám egyelőre nincs nagy tolongás az ingatlanért. Épp ezért az énekes legutóbb azt találta ki, hogy valóságshow keretében ad túl korábbi otthonán.