horoszkóp

Jackson ismét bíróság elé kerülhet

2006.03.13. 11:06
A gyerekmolesztási perek alól ugyan felmentették, Neverland miatt azonban újabb bírósági perekkel számolhat Michael Jackson, aki 306 ezer dollárral tartozik annak a majdnem ötven alkalmazottnak, akik Neverlandben dolgoztak, ráadásul még 169 ezer dolláros bírság kifizetésére is kötelezték.

Michael Jackson ismét bírósági tárgyalásra készülhet, ha képtelen kifizetni neverlandi birtokának személyzetét. Március 9-én be kellett zárni Jackson 2800 hold nagyságú mesebirodalmát, miután januárban a birtok fenntartására utalt százezer dollár teljes egészében elfogyott, írja az IMDb.

Jacko tartozik Neverland személyzetének

Az énekes további 306 ezer dollárral tartozik annak a majdnem ötven alkalmazottnak, akik Neverlandben dolgoztak, ráadásul még 169 ezer dolláros bírság kifizetésére is kötelezték. Dean Fryer, a Kaliforniai Ipari Minisztérium szóvivője így nyilatkozott: "Ha nem fizet, bepereljük, hogy törvényes ítéletet kapjunk. Teljesen nyilvánvaló, hogy tartoznak ezzel a pénzzel, és ez az összeg nem más, mint az itt dolgozók fizetése. Többen mesélték hogy december 19-e óta nem kaptak bért".

Jacko Perzsiában marad

Jackson szóvivője, Raymone Bain így válaszolt: "Figyelmezettük őt. Biztos vagyok benne, hogy megoldjuk ezt az ügyet."

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, Jackson fizetési hátralékaira januárban derült fény. Az énekes anyagi helyzete alaposan megrendült az évekig húzódó per miatt, amelyben kiskorú fiúk szexuális zaklatásával vádolták. A rossznyelvek szerint ő és családja nem kis összeget áldoztak arra, hogy a per esküdtjei végül ártatlannak találják. A tavaly júniusi ítélet óta Jackson ideje nagy részét a Perzsa-öbölben található Bahreinben tölti három gyerekével és ritkán látogat Neverlandbe, nyilván rossz emlékek kötik a helyhez, hiszen a vidám- és állatpark melegágya lehetett (volna) a gyermekmolesztálásnak. A sztár már nem szándékozik visszatérni az államokba, így feltehetően állatparkja sem fog hiányozni neki túlságosan.