horoszkóp

Jackson exneje az énekes ellen vall

2005.04.26. 14:08
Michael Jackson volt felesége és két gyermekének anyja, Debbie Rowe nemsokára a vád oldalán tanúskodik az énekes perében.

Az ügyészek szerint a tanú arról fog beszélni, hogy Jacksonnal való házassága illetve két gyermekének születése is csak arra kellett, hogy javítsanak a sztár image-én - adta hírül a BBC. A nőt csak most, a tárgyalás kilencedik hetében kérték fel, hogy tanúskodjon Jackson ellen, aki eddig mindent tagadott.

Bőrgyógyászati szerelem

Rowe kisasszony Jackson bőrgyógyászának irodájában dolgozott, az énekessel ott ismerkedtek össze 1999-ben. Debbie Rowe jelenleg gyermekei láthatási jogaiért harcol. Rowe 2001-ben aláírt egy megegyezést arról, hogy Jacksonnal közös gyermekeik, Prince Michael és Paris felügyeleti jogát teljes egészében átengedi volt férjének. Az anya 2004-ben azonban bírósághoz fordult, hogy visszanyerje gyermekeit.

Kényszerítették, hogy jókat mondjon Jacksonról

Melville bíró elmondta, hogy ugyan engedélyezi Rowe-nak a tanúvallomást, de szerinte nem sok mindenről fog tudni beszélni. Ron Zenon, az egyik ügyész előzetesen elárulta, hogy Debbie Rowe arról is beszél majd a bíróság előtt, hogy korábban Jackson tanácsadói kényszerítették arra, hogy egy dokumentumfilmben - amely a popsztárt a fiatalok jótevőjeként tünteti fel - bevágott videoüzenetben a popsztárt védje. Állítólag azzal zsarolták, hogy ha hajlandó a sztárt védeni, akkor láthatja majd gyermekeit.

Jackson védője, Robert Sanger nem akarta, hogy Debbie Rowe a tanúk padjára kerüljön, mert szerinte nem ütközik törvénybe, ha egy filmfelvételhez előre megbeszélik a kérdéseket és a válaszokat.

Egy ügyvéddel kevesebb

Újabb fejlemény a Jackson-perben, hogy a sztár ügyvédei közül az egyik, Brian Oxman, kilépett a védőügyvédek közül. Oxman régóta áll Jackson alkalmazásában, de elmondása szerint a mostani perből nem nagyon vette ki a részét, ezért hagyta ott a többieket.

Hétfőn a Neverland Ranch egy volt őre tett vallomást arról, hogy látta Jacksont csupán egy törülközőbe burkolva bemenni a házba egy fiúval, majd bezárta az ajtót.

A sztár oldalán nemsokára olyan ismert emberek tanúskodnak, mint Liza Minelli, Stevie Wonder, Liz Taylor, Diana Ross vagy Larry King. Ha Jacksont minden vádpontban bűnösnek találják, akár húsz évre is börtönbe zárhatják.