horoszkóp

Jackot fenyegetéssel vádolja két esküdt

2005.08.12. 12:19
A Michael Jackson ügyében döntő esküdtek közül kettő állítja, hogy csak azért vallották ártatlannak a sztárt, mert megfenyegették őket. A többi esküdt meggyőződése, csak a hírnévre hajtanak a vádaskodók.

Két hónappal Michael Jackson perének lezárása után két esküdt most azzal állt elő, hogy megfenyegették őket, és ezért szavaztak Jacko ártatlanságára. "Teljesen megváltoztak" - nyilatkozza a New York Postnak, Susan Rentschler, aki szintén a popkirály gyermekmolesztálási perének esküdtjei között foglalt helyet. - "Rayről semmit nem tudok, de az biztos, hogy Elle csak nagyobb nyilvánosságot akar, mert mostanában fog megjelenni a könyve."

Bűnös- nem bűnös

Az esküdtek nagy része nemes egyszerűséggel kiröhögte a két próbálkozót. Különösen azt találták viccesnek, hogy a hetvenkilenc éves Elenaor Cook azt állította, megfélemlítették. "Hát ez végképp kiütött. Ez teljesen nevetséges: aki ismeri Elenaort, tudja jól, őt nem lehet csak úgy megfélemlíteni."

Tekintse meg képeinket!

A Bad énekesének győzelmét azért beárnyékolja, hogy az esküdtek nem érezték feltétel nélkül ártatlannak, csak éppen nem találtak elég bizonyítékot a bűnösségére. "Azt mondták, kérdezzük meg magunktól, hogy van-e rá esély, hogy a vádló fiú hazudik, és én azt gondoltam, igen" - vallja az egyik esküdt.

Ami eldőlt, eldőlt

Jacksont ez év júniusában mentették fel, az ítélet szerint tehát ártatlan a gyermekmolesztálással vádolt híresség. Az ügyben több mint száz tanút hallgattak meg, az esküdtek közel harminckét órát tanácskoztak, mielőtt döntésre jutottak.

A sztárt annyira megviselte a sok idegesség, hogy nem sokkal az ítélethozás előtt kórházba kellett mennie. A stressztől ugyanis állítólag kiújult a hátfájása. Természetesen miután kihirdették ártatlanságát ismét gyorsan elutazott, ezúttal Bahreinbe, bár a honi közönség nagyon remélte, Magyarországon húzza majd meg magát a rongylábú énekes.

Azt egészen határozottan kijelentette a tárgyalás végén, hogy nem kíván többé az Egyesült Államokban élni, de azt sokáig nem lehetett tudni, hova menekül majd. A legutolsó hírek szerint úgy tűnt, hogy Berlinbe költözik, így azért nem lesz túl messze magyarországi rajongóitól.

Természetesen Jacksont ismerve, túl sokszor nem fog megjelenni az őt még mindig bálványozók előtt, de a remény hal meg utoljára. Arról nem is beszélve, hogy miután a per elvitte a vagyon nagy részét, lehet hogy a sztárnak még néhány haknit is kell vállalnia, hogy legyen miből felépítenie berlini Neverland-jét.