horoszkóp

Michael Jackson kotonjelmezben strandolt

-b-
2005.09.14. 16:12
Az újabban férfiasabb külsőre törekvő popsztár Dubaiban regresszált és feszülős fehér kezeslábasban mutatkozott egy strandon, ahol gyerekek is voltak. Jackson egyelőre nem vágyik haza, bár a hírek szerint Las Vegas-i fellépésekről tárgyal.
Jackson

Michael Jacksont egész testét beborító, fehér stretchfürdőruhában látták a dubai Wild Wadi vízividámparkban, írja a Daily Express bulvárlap. A sztár különös öltözéke szemtanúk szerint csak az orrát és szemét hagyta szabadon. "A szokásosnál is furcsábban nézett ki. Nagyon sovány, úgyhogy a feszülős ruha nem igazán áll jól neki" - nyilatkozta a lapnak egy vízimentő.

Elköltözött Amerikából

Jackson kaliforniai Neverland birtokáról júniusban költözött Dubaiba gyermekeivel, miután felmentették a gyermekmolesztálási ügyben. A leginkább kotonreklámra emlékeztető öltözékű popsztár egy napra az egész vidámparkot kibérelte, hogy barátai és azok gyerekei ingyen fürdőzhessenek. Jacko nem nagyon merészkedett a vízbe, a nap legnagyobb részét az árnyékban töltötte.

Macsó akar lenni

Korábbi hírek szerint Michael Jackson stílusátalakításon megy keresztül, mivel abban reménykedik, hogy férfiasabb külsővel több sikere lesz a popzenében. A fürdőruhás Jacko vélhetőleg még az átalakítás előtti állapot, egy rockzenei szakíró, Michael C. Luckman szerint ugyanis Jackson már Las Vegas-i koncertekről tárgyal.

Luckman a New York Postnak elmondta: a 47 éves popsztár személyi edzőt fogadott, és mindennap gyúrni jár. Jacko nem viseli már hosszú hajú parókáit sem, sőt arcát is kevésbé festi, hogy ne tűnjön annyira furcsának. A hírek szerint Jacko arra készül, hogy leszerződjön egy Las Vegas-i kaszinóval, ahol minden este fellépne. Reméljük, nem feszülős fehér ruhában.