horoszkóp

Jacko anyja sajnálja a zaklatott fiút

dns
2005.06.23. 15:24
Jacko édesanyja szerint sötét jövő vár Gavin Arvizóra, ha családja nem változik meg. Katherine Jackson a fiáról is beszélt, aki szerinte ezentúl kimértebb lesz a gyerekekkel, és nem engedi majd, hogy az ágyában aludjanak.

Michael Jackson édesanyja, Katherine azt állítja, tartott a találkozástól Gavin Arvizóval, aki a fiát szexuális zaklatással vádolta. "Fogalmam sem volt, mit mondjak neki ez után a több hónapos procedúra után. Sajnáltam őt is, és a családját is. Azok alapján, amit megtudtam róluk, a jövőjüket sem tartom reménytelinek, ha nem változtatnak az életükön" - mondta Katherine Jackson az NBC riporterének a tizenéves fiúról és édesanyjáról, Janetről. Arról azonban, hogy pontosan milyen változásokra gondolt, már nem beszélt.

Ezentúl nem alszanak együtt

Jackson asszony a fiára terelte a szót. Elmondta, bízik benne, hogy a február elején kezdődött per után végleg sikerült tisztára mosni Jacko nevét, akit mind a tíz ellene felhozott vádpontban ártatlannak találták az ügyében eljáró esküdtek. "Sikerült bebizonyítani, hogy a fiam nem pedofil, nem molesztál gyerekeket, és azt is, hogy nem itatja alkohollal a kiskorú vendégeit" - cáfolta a Jesus Juice legendát Katherine, hozzátéve "ők rossz gyerekek voltak".

Az édesanya arról is beszélt, biztos abban, hogy fia ezentúl megváltoztatja a viszonyát a gyerekekhez, és nem engedi, hogy a srácok az ágyában aludjanak.

Perben és azon kívül

"Hiszen épp ezzel érte el, hogy kétszer is megvádolták, holott nem tett semmi rosszat" - utalt az anya arra az esetre is, amikor az énekest 1993-ban ugyancsak molesztálással vádolta meg egy kisfiú, aki szintén a Neverlandi birtokon élvezte Jacko vendégszeretetét. Azóta sem erősítették meg a hírt, hogy Michael Jackson 20 millió dollárt (4.1 milliárd forint) fizetett a gyerek családjának annak érdekében, hogy álljanak el a kártérítési követelésüktől.

A következő pert már Gavin Arvizo és családja indította. A vád tanúi javarészt Jacko volt alkalmazottjai voltak, akik vallomásait összegezve Jacko kólásdobozva töltve itatta a gyerekeket, a zuhany alatt csókolózott velük, pornómagazinokat mutatott nekik, majd ágyába vitte őket. A szavahihetőségüket azonban megkérdőjelezték a per ítéletében.