horoszkóp

Michael Jackson már hófehér

2007.11.07. 15:28
Michael Jackson egy magazin legújabb számában teljesen fehérbőrűen jelent meg. Miközben a zenész színt váltott, lehet, hogy kénytelen megválni híres birtokától, mert nem tudja kifizetni az arra felvett hitelt.

Az Ebony, kifejezetten színes bőrűeknek szánt magazin legfrissebb számának borítóján egy erősen festményhatású képen a teljesen fehérbőrű Michael Jackson látható.

Egykor göndör fürtjeit teljesen kiegyenesíttette a borítóképen a világosságát még egy világos öltönnyel és egy világos háttérrel kiemelő zenész.

A bőre kifehérítéséről szóló pletykák ellenére Jackson azt mondja, hogy bőrének világosodása természetes folyamat – írja a Daily Mail.

A zenész továbbra is fenntartja állítását, miszerint egy igen ritka, vitiligo nevű betegségben szenved, ami bőrvilágosodást okoz.

Jackson tíz év óta az első interjút adta az Ebonynak. A beszélgetésre azért kerülhetett sor, mert talán a leghíresebb albuma, a Thriller éppen idén 25 éves.

Az Implode-O-Meter britokába jutott egy dokumentum, ami arról szól, hogy nem törleszti megfelelően a birtokára felvett hitelt. Október 12-én Michael Jackson a huszonhárommilliós (kb. 4 milliárd forint) hitel teljes összegével tartozott, amire még nagyjából 213000 dollár kamatot is fizetnie kell.

A TMZ szerint Kaliforniában akkor küldenek ki egy ilyen, a ház elzálogosítására figyelmeztető papírt, ha valaki harmadszorra is elmulasztotta az aktuális törlesztőrészletet.