horoszkóp

Jackson tagadja, hogy béranyát fogadott

2004.07.21. 17:48
Michael Jackson keddi bírósági meghallgatásán tagadta az egyik magazin vádjait, miszerint egy béranyától négyes-ikreket rendelt volna.

Rágalom

"Ebből az egészből egy szó sem igaz. A továbbiakban nem kívánjuk kommentálni az ügyet" - jelentette be Michael Jackson szóvivője, Raymone Bain a Reutersnek.

A sérelmezett riportot leközlő US Weekly magazin szóvivője elmondta, hogy a cikkben névtelenül nyilatkozó, Jacksonhoz állítólag közel álló személyek szerint a popsztár Floridában találkozgatott egy ismeretlen hölggyel, aki négyes-ikrekkel volt terhes. A magazin szerint a találkozások célja az volt, hogy megbeszéljék a béranyaság részleteit. Jacksonék szerint ez úgy kitaláció, ahogy van.

Kedves kis gyerekek

A 45 éves előadónak már három gyermeke van. Két gyermeke született korábbi feleségétől, Debbie Rowe-tól: Prince Michael I. és Paris Michael. Legkisebb gyereke, Prince Michael II. - a szállodaablakból kilógatott csecsemő - aki Jackson állítása szerint egy idegen béranya méhében fogant. "Egy béranyát vettünk igénybe és az én spermámat. A nő, aki szülte nekem a fiamat, nem ismer engem" - vallotta be annak idején Jackson az angol televíziónak adott interjúban Martin Bashirnak.

Ugyanebben az interjúban hangzott el Jackson szájából az a mondat, hogy szerinte nem rossz dolog az, ha kisfiúkkal egy hálószobában tölti az éjszakát Neverland nevű farmján. Az említett filmben szereplő egyik kisfiú a koronatanúja Jackson jelenleg folyamatban lévő gyermekmolesztálási ügyének.

Jacksont korábban kiskorú gyermekekek megrontásának ügyében tíz esetben is ártatlannak találták. A következő tárgyalás ügyében szeptember 13-án lesz.