Michael Jackson néhány hete felpüffedt kézzel, eltakart arccal mutatta meg a világnak, hogy mennyire hasonlít egy korai zombifilm szereplőjére, a most készült képeken viszont egészen jó formában van. Az énekes az évek során több mint száz olyan számot írt, amiket egyelőre nem adtak ki, és nem is akarja, hogy a haláláig megjelenjenek. Azt szeretné, hogy három gyereke hallgassa őket, majd a halála után őket illessék meg a jogdíjak.

„Teljesen lenyűgözött, hogy ennyi ki nem adott dala van. Úgy tudom, hogy nem akarja őket megjelentetni. A gyerekeire akarja őket hagyni, egy nagyon személyes hagyatéknak” – mondta el több lapnak Ian Halperin, Michael Jackson életrajzírója, arról a több mint száz számról, amit az énekes az évek során a gyerekeivel hallgattatott, de sosem adott ki.

A számokat egyelőre a 11 éves Prince, a 10 éves Paris-Katherine és az ötéves II. Prince Michael élvezhetik.

Az arca rendben

Az énekes úgy döntött, hogy legkésőbb halála után Sir Paul McCartney-val is szeretné rendezni a viszonyát, ami akkor romlott meg, amikor Jackson felvásárolta McCartney elől 200 Beatles-dal jogait még 1985-ben. „Michael azt mondta az ügyvédeinek, hogy szomorú, amiért nem beszélnek többet Sir Paullal, és hogy rendbe akarja tenni a dolgokat” – idézte a Channelnewsasia a Daily Mirrornak nyilatkozó, a zenészhez közeli forrást.

McCartney tényleg rendesen berágott Jacksonra. A Channelnewsasia az egykorie Beatle egy 2006-os nyilatkozatát idézi: „Tudod, ami nem esik túl jól, hogy elmegyek turnéra, és fizetnem kell, hogy előadjam a saját számaimat. Mindig, amikor a „Hey Jude”-ot éneklem, fizetnem kell valakinek”.

Michael Jackson állítólag halálos beteg, és nincs sok hátra neki. A tüdejének rossz állapotáról szóló híreket hivatalosan persze megcáfolták, de az énekes mostanában egyre többet foglalkozik a hagyatékávál, megválik a dolgaitól.

Az énekes néhány hete egészen aggasztóan nézett ki, leginkább úgy, mintha a Thriller című legendás klipjéből lépett volna elő.

A róla készült legújabb képeken viszont teljesen rendben van. Már amennyire ennyi plasztikai beavatkozás és ki tudja, még mi minden után rendben lehet lenni. A fotókon Jackson Christian Audigier tervezővel járja a Rodeo Drive-ot és vásárolgatnak. Voltak a Dior és a Dolce & Gabbana boltjaiban is többek között.