horoszkóp

Michael Jackson gyerekeinek száma naponta nő

2004.09.30. 13:02
Michael Jackson gyermekeinek száma napról napra nő: hét elején egy eddig eltitkolt tinédzserkorú fiúról szóltak a hírek, a legújabb fejlemények szerint pedig egy színésznő állt elő azzal, hogy ikergyermekeinek az énekes az apja. Jackson állítólag régi ismerőse, és szívességből segített, miután a nő évek óta nem tudott teherbe esni: az énekes kifizette a mesterséges megtermékenyítés költségeit, és vállata az apaságot is.
Michael Jacksont nevezte meg születendő ikrei apjaként egy színésznő, aki állítása szerint mesterséges megtermékenyítés útján fogant meg az énekestől, aki szívességből vállalta az apaságot, sőt a költségeket is ő fizette. A The Sun információi szerint a 35 éves Sholeh Boccelli eredetileg négyes ikreket várt, de az orvosok veszélyeztetettnek ítélték a terhességet, és a magzatok közül kettőt elvetéltettek. A nő most úgy tervezi, hogy Nagy-Britanniában fogja világra hozni a megmaradt két magzatból születendő ikerfiait, mivel az USA-ban nem érzi magát biztonságban: Jackson feldühödött rajongóitól állítólag több halálos fenyegetést is kapott már, és jelenleg is bujkál előlük. A színésznő egy barátja szerint halálosan fél attól, hogy valami történik vele vagy a babákkal.

Jacko tagad

A 45 éves Jackson weboldalán tagadja a nő verzióját, a feldühödött Sholeh azonban kikéri magának ezt: "Ezek az ő gyerekei, fogalmam sincs, hogy képzeli, hogy mást mond?!" A nő DNS-teszttel is fenyegetőzik, és azzal, hogy "így az egész világ megtudja majd igazságot!"

Jackson újabb gyermekeinek újabb édesanyja jelenleg Los Angelesben él, gyermekeit Jean-Pierre-nek és Maurizionak fogja hívni. Amikor májusban teherbe esett és kiderült, hogy mindjárt négyes ikrekkel fogant meg, állítása szerint "rettentően megdöbbent", de aztán az orvosok veszélyesnek ítélték ezt a nagy számot, és azt tanácsolták, hogy csökkentsék a magzatok számát négyről kettőre.

Hogy volt?

Újságcikkek sora vádolja a színésznőt azzal, hogy maga is Jackson-rajongó, aki csak pénzért vállalta el a béranyaságot. Sholeh azonban azt állítja, hogy mindig is anya szeretett volna lenni, és még az énekes ellen jelenleg is folyó gyermekmolesztálási per előtt került kapcsolatba Jacksonnal. Egy közeli ismerőse leszögezte: "Sholeh nem béranya, és nem fogja a gyerekeket átadni Jacksonnak. Évek óta próbált teherbe esni, de természetes úton nem sikerült neki. 1994 óta jóban van Michaellel, aki felajánlotta neki, hogy kifizeti neki a mesterséges megtermékenyítés árát, és azt is vállalta, hogy ő lesz az apa. Sholeh iszonyú boldog volt, mert magától nem tudta volna vállalni ennek a költségeit."

Az eddigi állás

Jacksonnak eddig három gyereke született: a hétéves Prince Michael és a hatéves Paris, akik még ex-nejétől, Debbie Rowe-tól születtek, a pletykák szerint már akkor is mesterséges úton. Az énekes harmadik gyereke, Prince Michael II. édesanyja a mai napig nem ismert.

Sholeh szerint Jackson - akinek a napokban egy újabb, tinédzserkorú fiáról is elkezdtek cikkezni a lapok - jogi megállapodásban garantálta számára, hogy ő gyakorolhatja a gyerekek feletti felügyeletet, és az énekesnek csak látogatási joga van. Ez természetesen függ még attól is, milyen ítélet születik a gyermekmolesztálási perben. A lapoknak nyilatkozó ismerős leszögezte: "Ha bűnösnek találják, soha nem fogja látni a gyerekeit."