horoszkóp

Arab női vécében kapták sminkelésen Jackót

2005.11.15. 09:26
Szegény Michael Jacksonnak nem volt elég a nagy balhé a gyermekmolesztálási pere körül, most egy női vécében bukott le, fejkendőben, az orrát púderezve.

A Khaleej Times beszámolója szerint Michael Jackson-t egy tunéziai nő sminkelésen kapta a női vécében a Battulla bevásárlóközpontban, Dubaiban.

Muzulmán fejkendő és frissen púderezett orr

Latifa M.elmesélése szerint egyből feltűnt neki az esti órákban a női vécében sminkelő alak, aki hiába viselt fejkendőt és sminkelt nagy rutinnal, mégiscsak letagadhatatlanul férfi volt. A pop királya pechjére még fel is emelte a fejét sminkelés közben, így a nő számára nyilvánvalóvá vált, hogy az igencsak gyanús férfi nem más, mint Jacko. Ekkor az egyébként középiskolai tanárként dolgozó Latifa elmeséléses szerint annyira megijedt a felismerhetetlenségig agyonplasztikázott, álruhát viselő Jacksontól, hogy ráordított és elrohant.

Egy kattintást mégis hadd

Minden ijedtség ellenére a gyorsan ocsúdó hölgy visszatért a mellékhelységbe és szerette volna megörökíteni a nem mindennapi látványt, Jackson azonban hirtelen üldözőbe vette, és egészen a kijáratig rohant a nő után. A nem mindennapi jelentnek végül a biztonsági őrök vetettek véget, akik elkobozták a hölgy telefonját, miközben Jackson távozott, és az őt kísérő asszisztensekre bízta a magyarázkodást.

Soha többé Amerika

Közben azért jó is történt az énekessel, aki a hírek szerint végleg hátat fordított az Egyesült Államoknak. A pop-király Jacko 1,5 millió dollárért Bahreinben saját szigetet vásárolt, ahol végre senki sem zavarja. A New York Post úgy tudja, hogy a szigeten két villát és a velük járó fantasztikus panorámát mondhatja majd magáénak az egyre halványodó sztár, de rendelkezésére áll majd egy magánkórház, több luxusétterem és golfpályák is.